Apple, Twitter Ödülleri'nden birini almayı başardı...

Bu yıl ilki düzenlenen Twitter Ödülleri'nin biri Apple'a gitti...

Twitter ödüllerinen biri Apple'a!

1 Ağustos 2016 tarihinde Twitter, "Dünya genelinde reklam müşterilerinin inanılmaz yaratıcı çalışmalarını tanımak ve kutlamak" amacını taşıyan ilk yıllık Twitter Ödüllerini duyurmuştu. Bu ödüller altı kategoriye ayrılmaktaydılar: #Hayat, #Etki, #Yaratıcılık, #Ölçek, #Müşteri ve #Büyüme. Geçtiğimiz gün de bu ödüllerin sonuçları duyuruldu ve Apple #Müşteri ödülüne layık görüldü. Yapılan açıklamada bu ödülün "Twitter'ı müşteri hizmetlerinde kullanmada ustalaşmış ve müşterilerini aile gibi görerek yaşam boyu sadık arkadaşlar edinmiş işletmeleri kutlamak" amacına sahip olduğu söylenmekteydi.

Apple bu ödülü @AppleSupport Twitter hesabı ile kazandı ve bu hesap, Apple donanımı veya yazılımı ile problem yaşayan kullanıcılara yardım etme amacını taşımakta.

Apple'ın başarısı için Twitter, ortalama bir müşteri hizmeti cevap süresinin 17 saat olduğu ve @AppleSupport'un bu konuda bir şeyler yapmaya karar vererek Twitter'ı kullanmaya başladığını söylemekteydi. Twitter'ın özellikleri sayesinde de her an kullanıcılar ile temasa geçilebildiğinin altı çizilmekteydi.

Ayrıca Twitter, Mart 2016'dan beri çalışan hizmetin 150000'den fazla beğeni ve Retweet ile @AppleSupport'un inanılmaz bir müşteri geri bildirimi kazandığını da belirtmekteydi...

Okuyucu Yorumları