Apple, Yeni iPad Pro'da Yine Para Basacak!

Apple, yeni tanıttığı iPad Pro'da 3.5 mm kulaklık girişini kaldırdı. Peki, çevirici adaptörü ne kadara satacak dersiniz?

Apple'dan "zekice" hamle!

Apple, bugüne kadar fiyatı yüksek ürünler tanıtmasının yanında aksesuarlarıyla da oldukça konuşulmuş bir marka. Şirketin tanıttığı yeni iPad Pro da, bunlardan biri oluyor. Zira Apple, yeni bir aksesuarı daha iPad Pro (2018) ile Apple fanlarının hayatına sokuyor.

Apple iPad Pro, zaten halihazırda oldukça pahalı bir ürün. Elbette bunun yanında cihaz güçlü özellikler de getiriyor, fakat bazı noktalarda da kullanıcıları zora sokuyor. Yeni tanıtılan iPad Pro'da 3.5 mm kulaklık girişini ortadan kaldıran Apple, bunu yine bir adaptörle çözmüş durumda.

Apple, Yeni iPad Pro'da Yine Para Basacak!

Apple, iPad Pro'da kulaklıklarıyla 3.5 mm kulaklık girişini kullanmak isteyen kullanıcılara, USB-C'den 3.5 mm jaka dönüştüren adaptörü 9 Dolar'a satacak. Şirket, bu adaptörü kutuya dahil etmek yerine, yine ayrıca satma yolunu seçmiş.

Halihazırda 1000 Dolar'ın üzerinde fiyat etiketiyle oldukça pahalı duran yeni iPad Pro ile yine adeta para basacak olan Apple, bunun yanı sıra bir de adaptörle kar sağlamaya çalışıyor. Öte yandan iPad Pro'ya gelen yeni USB-C bağlantı noktası, iPhone'la gelen Lightning kulaklıkları da kullanamayacağınız anlamına geliyor. Ha, bu arada eski Apple Pencil de yeni iPad ile çalışmıyor pek tabii.

Bakalım, Apple kullanıcılarının bu konuya tepkisi nasıl olacak...

Okuyucu Yorumları