Aquaman 2'de Flaş Gelişmeler!

Aquaman'in devam filminin çalışmaları şimdiden başladı. DC-Warner Bros. ortaklığı yapımın gücüne güç katacak eylemlerde bulunuyor.

Aquaman 2'de flaş gelişmeler!

James Wan'ın 2018 yılının Aralık ayında gösterime giren filmi Aquaman, gişe hasılatı açısından Christopher Nolan'ın Dark Knight filmlerini bile geride bırakmayı başardı ve muazzam bir ticari başarı elde etti. 1,3 milyar dolarlık bilet satışı, söz konusu yapımı DC evreninin en karlı filmi yapıyor.

DC Comics, kadrosunu güçlendirmeye niyetli. İlk filmde senaristlik görevi üstlenen Will Beall ve Geoff Johns ikilisine; The Walking Dead, Conjuring 2 ve yakın zamanda beyaz perde ile buluşacak Conjuring 3, Orphan, yeniden çevrilen Elm Sokağı'nda Kabus ve bir başka yeniden çevrilen kült yapım Invasion of Body Snatchers'ın gibi filmlerin hem yapımcılığını, hem de senaristliği üstlenecek David Leslie Johnson-McGoldrick katılacak.

Aquaman 2'nin gösterime giriş tarihi resmen açıklanmasa da sızan dedikodular, 2021 yılının sonunu işaret ediyor. DC Comics-Warner Bros; yapımı, Shazam, Joker, Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) Wonder Woman 1984 ve Matt Reeves'in The Batman filminden sonra gösterime sunmaya hazırlanıyor.

Aquaman 2'de ilk filmden tanıdığımız Jason Momoa, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II ve Randall Park gibi birbirinden popüler oyuncular yol alacak. Devam filmini yine James Wan yönetecek.

Okuyucu Yorumları