Artık Keanu Reeves'in ünlü "Whoa"ları için özel bir site bile var

Ünlü aktör Keanu Reeves'in en iyi "whoa" sahnesi sizce hangisi? Yeni bir web sitesi, bu “hayati” soruyu yanıtlamanıza yardımcı olmak için hizmetinizde.

Artık Keanu Reeves'in ünlü "Whoa"ları için özel bir site bile var

Keanu Reeves son derece popüler bir aktör ve çok sayıda filmde oynadı. İlginç bir şekilde, neredeyse her filminde de en az bir kez "whoa" (Vav) dediğine sahit olduk. Şimdi bir web sitesi, ünlü aktörün var olan her bir whoa'sını dinleyebileceğiniz bir site oluşturdu.

whoa.onrender.com sitesi, 2018'den bugüne kadar gördüğümüz her “Reeves whoa'sını” derleyen bir YouTuber olan "Owenergy" tarafından başlatılan çalışmaya dayanıyor. Yaklaşık altı dakika uzunluğundaki video, 1986'dan günümüze kadar Reeves'in whoa'larını bir araya getiriyor.

Şimdi whoa.onrender bu whoaları güncelledi ve web sitelerine yerleştirilebilen JSON API'leri aracılığıyla erişilebilir hale getirdi. Sitede ayrıca her Reeves whoa'sının ses ve görüntüsünü içeren dönen bir "whoa oynatıcısı" da bulunuyor.

Site Avi Mamenko tarafından geliştirildi. Mamenko, Owenergy'nin YouTube videosundaki bazı 'whoa' sahnelerinin ya sıra dışı göründüğünü ya da yanlış sayıldığını, bu hataların bu API'de düzeltildiğini belirtiyor. Mamenko, şu anda Reeves'in toplam "whoah" sayısının 118 olduğunu söylüyor.

Bu site, muhtemelen Reeves hayranı olmayanlar için pek bir anlam taşımayacaktır. Ama eğer aktörün hayranlarından biriyseniz ve artık imzası haline gelen “Whoah” anları sizin için özelse, whoa.onrender.com da sizin için özel siteler listesinde yer alacaktır.