Bir değil, iki yeni AirPods modeli geliyor

Apple, iki yeni AirPods modeli sunmaya hazırlanıyor. Bu modellerden ilki giriş seviyesi olacakken, diğeri orta seviyeye hitap edecek.

Bir değil, iki yeni AirPods modeli geliyor

Eğer yeni bir AirPods almak istiyorsanız birkaç ay beklemek isteyebilirsiniz. Bloomberg’in yeni bir haberine göre Apple, bu yılın sonlarında iki yeni AirPods modelini piyasaya sürecek ve mevcut giriş seviyesi kulaklıklara göre bazı önemli iyileştirmeler sunacak.

Şirket en son geçtiğimiz yıl AirPods Pro ürününe küçük bir güncelleme yaparak iPhone 15 serisinin yeni şarj bağlantı noktasıyla uyumlu bir USB-C kutusu sunmuştu.

Habere göre Apple, AirPods 3. Nesil ve AirPods 2. Nesil ürünlerinin yerini B768E (E giriş seviyesi anlamına geliyor) ve B768M (M orta seviye anlamına geliyor) kod adlı iki yeni modelle değiştirmeye hazırlıyor. Her iki model de güncellenmiş bir tasarıma, daha iyi uyum ve şarj kutusunda bir USB-C bağlantı noktasına sahip olacak.

“Giriş seviyesi” kulaklıklar, görünümleri olmasa bile özellikleri açısından mevcut Pro olmayan modellerle karşılaştırılabilir olabilir ve sızıntılar, şu anda sadece AirPods Pro’da bulunan Aktif Gürültü Önleme özelliğinin yanı sıra, B768M AirPods modelinin şarj kutusunda bir Cihazımı Bul hoparlörü ekleyeceğini gösteriyor.

Yeni nesil AirPods Pro’yu bekliyorsanız, ne yazık ki biraz daha beklemeniz gerekecek. Bloomberg, en üst düzey kulaklıkların yeni bir modelinin 2025 yılına kadar beklenmediğini bildiriyor. Yine de, 2024’ün sonlarına doğru kulak üstü AirPods Max’a mevcut Lightning bağlantı noktası yerine bir USB-C şarj bağlantı noktası ekleyen küçük bir güncelleme sunulması planlanıyor.