BMW i3, Yenilenerek Geri Dönüyor!

BMW, elektrikli aracı i3'ün yenilenmiş ve geliştirilmiş modelini piyasaya sunmak için günleri saymaya başladı...

Yeni BMW i3 gün sayıyor!

Welt kaynaklarının söylediğine göre BMW, hem kullanışlı hem de görsel değişiklikler ile yeniden tasarlanmış elektrikli i3'ü sunmak için 2017'yi bekliyor. Yeni batarya ile beraber aracın menzili artıyor. Bu artışın ne kadar olduğu belli olmasa da, "fark edilebilir" olacağı söylenmekte ancak tabii ki en son güncelleme gibi yüzde 50'lik bir artış olmasını beklemek doğru olmaz. Başka bir deyiş ile bu artışın kısa bir yolculuğa daha izin vereceği veya daha önce menzilinizin hemen dışında olan şehre gitmenize imkan tanıyacağı söylenebilir.

Ayrıca yenilenmiş model, araç için yeni bir görünüş sözü de vermekte. Bu yeni görünüş hakkında da henüz bir bilgi verilmemiş olsa da, şu andaki i3'ün tasarımının kutuplaştırıcı olduğu rahatlıkla söylenebilir. Aracın yeniden tasarlanması, şu andaki görüntüyü sevmeyen kullanıcıları firmaya çekmek için de işe yarayacaktır.

BMW i3'ün bu yeniliklere rağmen büyük bir rekabet ile karşı karşıya olduğu söylenebilir. Tesla'nın Model 3'ü ve Chevy Bolt'un sunduğu minimum sürüş miktarı, i3'ten çok daha fazla. BMW'den Klaus Frölich, Welt'e yaptığı konuşmada menzilin elektrikli araçlar için her şey olmadığını belirtse de, araçların şu anda bulundukları süreçte menzil oldukça önemli ve firmanın, rakiplerinin gerisinde kalmaması gerekecek...

Okuyucu Yorumları