Bu LCD'den gözlerinizi alamayacaksınız!

Inca LED serisi, zarif Piano Black tasarımı, yüksek kontrast oranı ve performansıyla dikkat çekiyor!

Yüksek performanslı LCD!

Inca LED serisi ile gözleriniz sadece ekranda olmayacak. Yeni Inca Black Series LED teknolojili monitörlerin "Piano Black" bitimli kasasının görüntüsü en az ekrandaki led görüntü canlılığını kıskandıracak kadar gerçek. İncecik yapısı teknolojisinin keskin duruşunu adeta estetik bir dansa çeviriyor. Bu çok özel seri ile inceliğin, teknolojiyle olan bütünlüğüne tanıklık edeceksiniz.

Ayarlarla vakit kaybetmeyin!

Inca monitör serisinde bulunan "Auto Adjusment" özelliği sayesinde renk, kontrast ve parlaklık gibi kontroller otomatik olarak sizin için yapılıyor. Bu sayede akıcı ve gerçekçi renk cümbüşü kesintisiz ara vermeden devam ediyor. Dilerseniz tamamen Türkçe dil desteği ile ayarlarınızı en ince noktasına kadar özelleştirebiliyorsunuz.

Yüksek performans ve görüntü kalitesi

Yüksek performans ve görüntü kalitesi
800.000:1 kontrast değerine sahip

Inca LED Serisi monitörlerde yüksek performans artık bir standart!

Oyun ve video gibi hareketli sahnelerde 800.000:1 gibi inanılmaz bir dinamik kontrast değeri veren Inca Yeni Black serisi Led Monitörler size gerçekçi bir heyecan deneyimi kazandırıyor. Yapısında barındırdığı güçlü grafik desteği sayesinde "gerçek ile görüntü" arasında fark bırakmıyor.

Bağlantılar sizi de bağlamasın...

DVI Bağlantı imkanı sayesinde DVI görüntü aktarımının nimetlerinden faydalanın. Tüm bu özellikler, ileri teknoloji ile üretilmiş Inca LED ekran panelleri ile hayat buldu. Gerçekçi görüntüyü dahili yüksek güçlü dahili hoparlörlerden çıkan berrak ses kalitesi ile bütünleştiren Inca black seri LED monitörler aynı zamanda gereksiz kablo kalabalığının yarattığı görüntü kirliliğine de izin vermiyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları