Cadillac, Uzay Gemisini Andıran Yeni Lüks Otonomuyla Şov Yaptı!

Cadillac'ın tanıttığı ve daha çok küçük bir uzay gemisini andıran yeni lüks otomobili, görenleri hem şaşırttı, hem de hayrete düşürdü!

Cadillac'tan uzay gemisi gibi araç

GM, geçtiğimiz yıl otomatik sürüş yeteneğine sahip 6 kişilik drone konseptini tanıttıktan sonra yine oldukça dikkat çekici bir diğer lüks aracını gözler önüne serdi. Bu defaki bir otomobil, ancak gerçekten de çok lüks bir otomobil.

GM'nin Cadillac markası için tasarladığı ve hemen aşağıda görebileceğiniz yeni otomobil konsepti, direksiyon içermiyor. Tamamen otomatik sürüş yeteneklerine sahip olan otomobilin fazlasıyla fütüristtik bir tasarıma sahip olduğu da aşikar. Otomobile binmenin bile bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi durduğunu söylemek mümkün. Ön camlar yükselirken kapılar kapanıyor ve bu şekliyle minik bir uzay gemisini andırıyor.

GM'nin Global Advanced Design Direktörü Bryan Nesbitt yaptığı açıklamada, "Elektrifikasyon ve otonom sürüş, araçların rolünü ve müşterilerin onlarla olan deneyimlerini temelden değiştirecek," derken, elbette bu otomobilin fiyatının da bir hayli yüksek olacağı aşikar. Ancak mevcut Cadillac müşterini hesaba katınca, bunun pek önemi de yok gibi.

Okuyucu Yorumları