CHIP Online'dan hepinize mutlu yıllar!

Acısıyla, tatlısıyla 2012'yi devirmek üzereyiz. CHIP Online'dan hepinize mutlu yıllar!

Mutlu yıllar!

Kocaman bir yılı daha ardımızda bırakmamıza yalnızca saatler kaldı. Teknolojinin hareketli, canlı; bir o kadar yeni girişimler ve tartışmalarla geçirdiği 2012, sanırız hafızalarımızda yer eden, sıkça anacağımız bir yıl olacak.

Windows 8'in piyasaya sürülmesi, apar topar kapatılan paylaşım siteleri, Nokia'nın geri dönüş sinyalleri, Android'in ezici üstünlüğü, sızıntılarıyla belki de rekor kıran iPhone 5'in çıkışı ve milyar dolarlık patent davaları... 2012'de belki dünyanın sonu gelmedi ama teknolojiyi CHIP Online'dan yakından takip edenlerin ve belki biraz da tüm bu haberleri sizlere yetiştiren ekiplerin soluğu, 2012'nin önemli gelişmeleri karşısında biraz kesildi. Ancak güzel bir 2012 geçirdik, en azından teknolojik olarak... Bizi nasıl bir 2013 beklediğine dair birçok tahmin var, ancak tabii ki gerçekte olacakları yaşayarak göreceğiz.

CHIP Online ekibi olarak yeni yılınızı kutluyor, 2013'de en iyi dileklerinizin kabul olmasını temenni ediyoruz. Bizi takip ettiğiniz için teşekkürler; hepinize mutlu seneler!

Bu arada, sizler için hazırladığımız, tam 93 duvar kağıdından oluşan Yeni Yıl Duvar kağıdı paketimize göz atmayı da unutmayın...

Okuyucu Yorumları