Cyanogen'den Herkesi Şaşırtan Karar!

Pek çok Android kullanıcısının vazgeçilmezi Cyanogen, çok büyük bir yeniden yapılanma kapsamında son derece radikal kararlara imza atıyor!

Cyanogen'den şaşırtan karar!

Açık kaynaklı mobil işletim sistemi, Custom Android Rom'u CyanogenMod'un mimarı Cyanogen, kurucusu Steve Kondik'le yollarını ayırarak dikkat çekici bir gelişmeye imza attı. Firmanın CEO'su Lior Tal tarafından paylaşılan yeni bir gönderide Cyanogen'in ayrıca Seattle'daki ofisini kapatacağı ve Palo Alto'daki konumunu güçlendireceği belirtiliyor.

Söz konusu değişimin amacını; artık tek bir çatı altında işlemlerine devam edecek ekibin iletişimi ve performansını geliştirmek olarak açıklayan Tal, şöyle devam etti: "İlgili güçlendirme çabası daha geniş çaplı bir etki alanı inşa etmemize ve ürün geliştirme döngümüzdeki sınırlandırmaları azaltma olanağı sunacak. Bu durumda anlaşılır bir biçimde bazıları da kendi rollerine devam etme ve yeniden konumlanma olanağı bulamıyor. Bu kişilerin Cyanogen'in gelişimi ve başarısı için yaptıkları harika çalışmaların hepsinin değerini takdir ediyoruz."

Seattle'da çalışanlara bu değişimle birlikte güneye taşınmaları teklifinde bulunulacağı öğrenildi. Firma CEO'su bu yenilenmenin, Cyanogen'in son birkaç yılda geliştirdiği çekirdek teknolojilerinin yeni ve heyecan verici yollarla düzeyinin yükseltilmesi fırsatı yakalamasını sağlayacağına inanıyor.

Okuyucu Yorumları