DC'nin Titans Dizisi Hakkında Sevindirici Haber!

DC; Marvel'i sadece sinemada değil, televizyon ekranında da yakalamaya kararlı. Bunun son kanıtı ise Titans oldu!

Titans hayranlarına müjde

Uzun süredir DC Comics, en büyük rakibi Marvel Comics'ten geri kalmıştı.Her ne kadar DC Comics'in dizileri ciddi başarılar elde etse de; Marvel Comics, muhteşem sinema performansı ile tüm dikkatleri üstünde topluyordu.

Lakin işler değişmeye başladı. Marvel- Disney ortaklığının son filmi Ant-Man and The Wasp, eleştirmenlerden stüdyonun istediği notları elde edemedi. Ne var ki DC'nin son filmi Aquaman birkaç gün içerisinde 500 milyon dolardan fazla gişe hasılatı elde etmeyi başardı.

DC'nin TV serisi Titans da ciddi başarılar elde etti. "Teen Titans" çizgi romanından uyarlanan seri, 12 Kasım ve 21 Aralık 2018 tarihi arasında yayınlandı. 11 bölümden oluşan seri muazzam izlenme oranlarına ulaştı. Dizi sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde, ortalama 13 ila 15 milyon kişi tarafından izlendi. Bu rakamlar, doğal olarak ikinci sezonun onaylanmasını sağladı. TNT sadece Titans'ın ikinci sezonunu değil, aynı hikaye örgüsüne bağlı "Doom Patrol" serisinin ilk sezonunu da resmen onayladı.

Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales ve Gods of Egypt gibi dev bütçeli filmlerden tanıdığımız Brenton Thwaites; dizide, Dick Grayson (Nigtwing, Robin) rolünü üstlendi. Ünlü oyuncuya Anna Diop, Teegan Croft, Ryan Potter, Minka Kelly gibi popüler oyuncular eşlik etti.

Dizi, eleştirmenlerden de geçer not almayı başardı. Rotten Tomatoes'den uzmanlarının yüzde 84'ü diziye 66/100 civarında puanı layık gördü. Metacritic otoritelerinin çoğunluğu daa diziye 63/100 puanı layık gördü.

Yapımcılıklarını Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti'nin (Arrowverse evreninin yapımcısı) üstlendiği dizi, 2019 yılının ikinci yarısında, ikinci sezonuyla karşımıza çıkacak.

Okuyucu Yorumları