Diablo IV, yayınlandığı gün Game Pass’a gelecek mi?

Microsoft’un Game Pass abonelik sistemine abone olanların merakla beklediği cevap geldi: Diablo IV, yayınlandığı gün Game Pass’a gelecek mi?

Diablo IV Game Pass’a gelecek mi?

Diablo IV'ün erken erişim açık beta döneminin başlamasına sadece birkaç gün kala, birçok kişi Blizzard'ın aksiyon RPG'sinin Microsoft'un Xbox Game Pass ve PC Game Pass abonelik programlarına eklenip eklenmeyeceğini merak ediyor. Ne yazık ki, oyunun çıkış tarihi olan 6 Haziran'da bu olmayacak gibi görünüyor.

Bir Twitter gönderisinde, Blizzard'daki Diablo serisinin Genel Müdürü (ve daha önce Microsoft'un Gears of War geliştiricisi The Coalition'ın Genel Müdürü) olan Rod Fergusson şunları söyledi: “Game Pass'te D4 hakkında bazı sorular alıyoruz ve bunun için bir planımızın olmadığını size bildirmek istiyorum.

Bilindiği gibi Microsoft, Blizzard'ın ana şirketi Activision Blizzard'ı satın almaya çalışıyor ve İngiltere, AB ve ABD'deki çeşitli hükümet düzenleyicilerinin bu satın almayı onaylamaları için var gücüyle çalışıyor. Süreç olumlu biçimde sonuçlanırsa, birçok kişi Activision Blizzard oyun kitaplığının Xbox Game Pass'te sunulmasını bekliyor. Ama şimdilik, bu beklenti Diablo IV için gerçek olmayacak gibi görünüyor.

Bu arada, Diablo IV açık betaya erken erişim 17 Mart'ta başlayacak ve 20 Mart’ta sona erecek. Final sürümü 6 Haziran'da PC'ye, Microsoft'un Xbox One ve Xbox Series X|S konsollarına ve Sony'nin PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarına gelecek.