Bağımsız ve mütevazi bir oyun olan BattleBit Remastered, Steam listelerini alt üst ederek herkesi şaşırttı

Yüksek oyuncu kapasitesiyle savaştığınız bağımsız ve son derece mütevazi bir oyun olan BattleBit Remastered, kısa sürede Steam satış listelerinin zirvesine yerleşerek kimsenin beklemediği bir başarıya imzasını attı.

Bağımsız ve mütevazi bir oyunu, Steam listelerini alt üst ediyor

BattleBit Remastered isimli bir oyun, Steam'de sessiz sedasız bir şekilde hit olmayı başardı ve herkesi şaşırttı. Oyuncuların 254 kişiye kadar büyük ölçekli savaşlara katılmasına olanak tanıyan minimalist bir FPS oyunu olan BattleBit Remastered, sadece dört geliştirici tarafından tasarlanmış. Buna rağmen BattleBit Remastered, en iyi Steam oyunlarına bile taş çıkartacak kadar iyi bir FPS deneyimi sunarak boyundan büyük işlere imza atıyor.

Oyunun, ülkemizde 180 TL’lik fiyatıyla ortalama bir çizgide olduğunu söyleyebiliriz. Steam'in oyunları satılan kopyalara göre değil gelirlere göre sıraladığı göz önüne alındığında, bu bağımsız oyunun Call of Duty: Warzone 2 ve Halo: Infinite gibi oyunları geride bıraktığını söylemek mümkün. En azından Valve'ın PC platformunda elde edilen gelirler göz önüne alındığında...

Mütevazı görünümlü, Roblox'a yakın grafiklerine rağmen BattleBit Remastered, etkileyici büyüklükteki haritalarında yok edilebilir araziler ve çeşitli araçlarla savaş imkanı sunarak FPS türüne yeni bir yaklaşım getiriyor. Medic de dahil olmak üzere birden fazla sınıfın yanı sıra inşa edilebilir yapılar ve hem müttefikleriniz hem de düşmanlarınızla iletişime olanak tanıyan oyunda sohbet mekaniği bile var.

Oyun ayrıca aktif bir Discord topluluğuna da sahip. BattleBit Remastered, 19'un üzerinde harita ve 45'in üzerinde silah içeriyor. Henüz erken erişim aşamasında olsa da FPS hayranları için fiyatına değebilecek önemli miktarda içerik sunduğu rahatlıkla söylenebilir.