Efsane oyun şimdi geri döndü: Angry Birds yeni sürümle yeniden karşımızda!

2009'dan bu yana farklı sürümleriyle geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan Angry Birds tüm zamanların en popüler mobil oyunlarından. Rovio, şimdi orijinal Angry Birds oyununu sırasıyla iOS ve Android için App Store ve Google Play Store'a geri getirdi.

Efsane oyun şimdi geri döndü: Angry Birds yeni sürümle yeniden karşımızda!

Rovio tarafından Perşembe günü yapılan açıklamaya göre Angry Birds, farklı cihaz ve platformlarda daha sürdürülebilir bir deneyim gözetilerek tamamen yeniden oluşturuldu.

Rovio CEO'su Alex Pelletier-Normand, "Oyunlarımızı derinden önemseyen, tutkulu hayranlardan oluşan böylesine muhteşem bir topluluğa sahip olduğumuz için son derece minnettarız" dedi.

Rovio, şirketin bu yeni sürümde orijinal Angry Birds oyununun her yönünü koruduğu konusunda iddialı.

angry birds

Şirket yöneticisi Sami Ronkainen, "Orijinal Angry Birds oyununun hissini korumaya büyük özen gösterdik. Hayranlarımızın seçici bir grup olduğunu ve küçük farklılıkları bile seçebileceklerini biliyoruz. Oynanışı ve oyunun görünümünü orijinaliyle eşleştirmek çok önemliydi" diyor.

Rovio, 2019 yılında ilk Angry Birds oyununu artık daha yeni cihazlarla tam uyumlu olmadığı için App Store'dan kaldırmıştı.

Angry Birds Classic, ücretli ekstra içeriğe sahip ücretsiz bir oyun yerine, eski günlerde olduğu gibi uygulama içi satın alma veya reklam içermiyor.

Yeni Angry Birds Fiyatı Ne Kadar?

Yeni Angry Birds oyununu indirmek için iOS ve Android cep telefonlarında Google Play Store ya da AppStore'a Rovio Classics: Angry Birds yazarak çıkan oyunu indirebilirsiniz.

Yeni Angry Birds oyunu AppStore'da 16,99 TL, Google Play Store'da ise 15,99 TL ücret karşılığında oyunseverler için satışa sunuldu.

Angry Birds Classic
angry birds classic android

Bu yazımız da ilginizi çekebilir: Rus oyun geliştiricileri, Rus oyuncuları oyunu korsan olarak indirmeye teşvik ediyor