En iyi ChatGPT alternatifleri: Hepsi ücretsiz, hepsi yetenekli...

Bu 3 ücretsiz yapay zeka sohbet robotu, ChatGPT'ye alternatif arayanlar için kesinlikle en iyi seçenekler...

En iyi ChatGPT alternatifleri

ChatGPT geçen sonbaharda piyasaya sürüldüğünden beri interneti ele geçirdi. Hepimiz yaratıcı yapay zekanın neler yapabileceğini görmek istiyoruz. Ne yazık ki ChatGPT herkesi aynı anda ağırlayamıyor ve yoğun zamanlarda erişim istiyorsanız ChatGPT Plus için ayda 20 dolar ödemeniz gerekiyor. İyi haber şu ki, çevrimiçi olarak ücretsiz sohbet edebileceğiniz çok sayıda farklı yapay zeka sohbet robotları da var ve aşağıda, göz atmanız gereken favorilerimizden üçünü listeledik.

YouChat

İyi bir ChatGPT alternatifi arıyorsanız, başlamak için en iyi yer YouChat olabilir. Bu ücretsiz AI sohbet robotu, ChatGPT ile aynı GPT 3 dil modelinde çalışıyor. ChatGPT'den farklı olarak YouChat internete bağlı çalışıyor. Tüm sorularınıza güncel yanıtlar alıyorsunuz ve güncel olayları tartışabiliyorsunuz. Bu, OpenAI'nin AI sohbet robotuna göre önemli bir üstünlük.

YouChat'i kullanmak için You.com'da bir hesap oluşturmanız gerekiyor.

Bing Chat

Microsoft, ChatGPT'nin gücünü Bing arama motoruna getirmek için OpenAI ile ortaklık kurdu. Bing sohbet robotu ilk çıkışından bu yana birden fazla kez raydan çıktı, ancak şu anda mevcut olan en yetenekli sohbet robotlarından biri olduğu açık. YouChat gibi Bing'in de internete erişimi var, bu da son haberler, film gösterim saatleri ve daha fazlası hakkında soru sorabileceğiniz anlamına geliyor.

Yapay zeka destekli yeni Bing'e erişmek için bekleme listesine Bing.com/new adresinden kaydolabiliyorsunuz.

Character.AI

Üçüncü ve son önerimiz diğerlerinden biraz daha spesifik. Character.AI ayrıca çeşitli kurgusal karakterler ve gerçek hayattaki insanlar tarzında, istemlere insan benzeri yanıtlar üretiyor. Öne çıkan yapay zeka sohbet robotlarından bazıları Mario, Loki, Saul Goodman, Elon Musk ve Mark Zuckerberg karakterlerini içeriyor. Character.AI bu listedeki diğer ChatGPT alternatifleri kadar kullanışlı olmayabilir, ancak kesinlikle en eğlenceli olanı ve kullanmak için bir hesap oluşturmanız da gerekmiyor.