En iyi Netflix filmleri! 2019'un en beğenilen filmleri oldular!

Netflix platformunda geçtiğimiz yıl yayınlanan ve bizce en iyileri olan 6 müthiş filmi seçtik... İşte 2019'un en iyi ve en beğenilen 6 Netflix filmi!

2019'un en iyi 6 Netflix filmi

2019 yılı içerisinde, Netflix'te yayınlanan pek çok sıradan film olduğu gibi, olağan dışı içeriklerle de tanıştığımız bir gerçek. Peki bu filmler hangileri? İşte bizim seçtiğimiz, 2019 yılında yayınlanan en iyi 6 Netflix filmi...

İlginizi çekebilir: Netflix'in yeni Türk dizisi: 50 Metrekare!

Fractured

Ray Monroe (Worthington), sakat kızı Peri'yi (Lucy Capri) ve korkmuş karısı Joann'ı (Lily Rabe) hastaneye getirince; yalnızca hastane temelinde değil; üçlü arasındaki ilişkiler arasında "muazzam" bir korku-gerilim hikayesi başlıyor. Film, IDMB'den görece düşük bir puan olan 6,3-10 puanını alsa da, izleyicilerden olumlu tepkiler aldı.

fractured

Always Be My Maybe

Ali Wong, Randall Park ve Marcus Kim gibi oyuncuların yer aldığı film, son derece keyifli bir romantik-komedi.

always

Soni

Hindistan'da çekilen yapımda, eski Hindistan polis güçlerinden Soni'nin kendisine karşı yapılan haksızlıklara karşı duramaması ve sonunda bir deniz güçleri komutanına "hak ettiği" eylemde bulunması konu alınıyor. Elbette bu eylem, kendisi için pek de hoş sonuçlara neden olmuyor; Soni kendini korumak için her şeyi feda ediyor.

soni

The Forest of Love

Yapım kesinlikle 18 yaşından küçük abonelere önerilmiyor. 151 dakikalık yapım ünlü Uzak Doğulu yönetmen Sion Sono tarafından sinemaya uyarlanmış. Yapımda bolca şiddet ve her açıdan birbirinden karanlık gerilim sahneleri bulunuyor.

forest

Marriage Story

Star Wars serisinde üstün performansı ile tanıdığımız Adam Driver ve Marvel filmlerinin vazgeçilmezi Scarlett Johansson, kalpleri ısıtacak bir romantik-komedi filminde birbirlerini buluyor.

marriage

The Irishman

The Irishman, Netflix'in uzun zamandır "en çok beklenen" filmi konumunda. Filmin baş rol oyuncularının Robert De Niro (Sheeran), Al Pacino (Jimmy Hoffa) ve Joe Pesci (Russell Bufalino) olması, bu beklentiyi doğal olarak zirveye taşıyor. Ne de olsa, her üç oyuncu da ayrı ayrı, başta Oscar olmak üzere sayısız ödüle layık görülmeyi başardı. Yönetmenlik koltuğunda ise Martin Scorsese gibi bir dev oturuyor.

irihman

BUNLARI DA OKUDUNUZ MU?

2020'DE ÇIKMIŞ EN İYİ NETFLIX DİZİLERİ

GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ NETFLIX DİZİLERİ

6 MADDEDE RISE OF EMPIRES: OTTOMAN

Okuyucu Yorumları