Kargo devi, kargo tesliminde yaşanan kavgaları önleyecek ilginç bir yöntemi devreye sokuyor

FedEx, paketlerin teslim edildiğini kanıtlamak için ilginç bir yöntem kullanmaya başlayacağını açıkladı.

Kargo teslim kavgalarını bitirecek uygulama

Başınıza gelmiş olabilir; beklediğiniz bir kargo size ulaşmamış olsa da, kargo şirketi teslim edildiğini iddia ediyor... Kargo şirketi FedEx, işte bu gibi durumların önüne geçmek için ilginç bir adım atmaya hazırlanıyor.

FedEx, gönderilerde yeni bir uygulamayı başlatacaklarını duyurdu. Kargo tesliminde müşterilerine paketlerinin kapı önüne bırakıldığını resmedeceğini açıklayan şirket, böylece kargo şirketlerinin ürün tesliminde kullandıkları takip seçeneklerine bir yenisini daha ekleyecek gibi görünüyor.

FedEx, çok yakında teslimat kanıtı sağlamak için kapının önüne bırakılan ürünlerin fotoğrafını çekerek müşterilerini bilgilendirecek. İlk etapta belirli pazarlarda yürürlüğe girecek olan uygulama daha sonra ABD ve Kanada pazarına açılacak.

Benzeri uygulamayı aslında daha önce Amazon uygulamaya koymuştu. 2018 yılında tanıtılan yeni program, müşterilerin paketlerini bulmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştı, ancak yalnızca belirli bölgelerde mevcuttu. FedEx ise şimdi bu uygulamayı tüm ağına dahil etmeyi planlıyor.