Fiat Egea Cross Wagon Geliyor! İşte Fiyatı ve Özellikleri...

Fiat Egea Cross Wagon bu ay (Ocak 2022) satışa çıkacak. Peki Fiat Egea Cross Wagon fiyatı ne kadar olacak? İşte Fiat Egea Cross Wagon özellikleri ve detaylar...

Fiat Egea Cross Wagon geliyor

Fiat Egea Cross Wagon için geri sayım sürüyor. Bu ay satışa çıkması beklenen Cross Wagon modelinin fiyatı ve özellikleri ile ilgili detaylar paylaşıldı.

Fiat Egea Cross Wagon Ne Zaman Satışa Çıkacak?

TOFAŞ açıklamasına göre, Egea model ailesine beşinci gövde tipi olan yeni model Fiat Egea Cross Wagon önümüzdeki günlerde satışa çıkacak.

fiat egea cross wagon

Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç ise, Fiat Egea ailesinin yeni üyesi Cross Wagon'un, bu aydan itibaren Avrupa pazarlarında RED versiyonu ile satışta olacağını belirtti.

Cross Wagon'un, Türkiye'de ailenin diğer üyeleri gibi en güncel teknolojik özelliklerle satışa sunulduğunu söyleyen Aytaç '2022 yılına hızlı bir giriş yapıyor ve ailenin diğer üyeleri gibi Tofaş'ta geliştirilerek üretilen Egea Cross Wagon ile müşterilerimizi yine çok beğenileceğine inandığımız bir modelle buluşturuyoruz.' ifadelerini kullandı.

"Fiat Egea Cross Ailesi Çok Sevildi"

fiat egea cross wagon

Egea sedanın haricinde, hatchback modelinin segmentindeki başarısını korurken, station wagon modelinin yüzde 86'lık bir payla segmentini domine ettiğini söyleyen Aytaç, şu değerlendirmelerde bulundu:

'Geçtiğimiz sene tüketiciyle buluşturduğumuz Egea Cross da diğer aile üyeleri gibi çok sevildi ve pazara sunulduğu yıl yaklaşık 20 bin adetlik satış rakamına ulaştı. Türkiye otomotiv tarihinin en başarılı modellerinden biri olan Egea'nın, lansmanından bu yana 345 bin adedi geçen toplam satış rakamı da model ailesinin gücünü yansıtıyor. Sadece 2021 yılında pazarda 71 bin adedin üzerinde satış rakamına ulaşan Egea Ailesi'nin yepyeni üyesi Cross Wagon'un kendi segmentini yaratacağına ve model ailesini daha da güçlendireceğine inanıyorum.'

Fiat Egea Cross Wagon Özellikleri

fiat egea cross wagon

  • Açıklama verilen bilgiye göre Fiat Egea ailesinin yeni üyesi Cross Wagon SUV görünümünde Lounge donanım seviyesi ile tercih edilebiliyor.
  • Cross Wagon, 550 litrelik bagaj kapasitesi ile outdoor aktivitelerini sevenler, kalabalık aileler ve hobi sahiplerini hedefliyor.
  • Cross Wagon'da kaslı ön ve arka tampon, yan marşpiyeller, 17 inç elmas kesim jantları ve özel tavan rayları ile güçlü ve gösterişli bir görünüm amaçlanıyor.
  • Egea Cross Wagon'un yerden yüksekliği süspansiyon yapısı, jant ve lastik ölçüleriyle Station Wagon gövde tipine göre 35 milimetre artıyor.
  • Otomobilin crossover detayları çamurlukların etrafındaki gövde kaplamaları ile başlayarak yanlarda ve ön tarafta da devam ediyor.
  • Anahtarsız ve kablosuz kullanıcı deneyimi.
  • Egea Cross Wagon Lounge, 10 inç dokunmatik ekranının yanı sıra, standart olarak sunduğu anahtarsız giriş-çalıştırma ve kablosuz şarj özelliği sayesinde kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.
  • Egea Cross Wagon'da 10 inç dokunmatik ekrana sahip beşinci nesil UConnect 5 multimedya sistemi yer alıyor.
  • Modelde, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahip olan beşinci nesil Uconnect 5, kişiselleştirilebilir profillerle 5 adede kadar konfigürasyonu saklama olanağı yer alıyor.
  • Multimedya sistemi aynı anda iki telefonu bluetooth üzerinden bağlama olanağı da sunuyor.
  • Araç 'Trafik İşareti Tanıma Sistemi, Akıllı Hız Asistanı, Şerit Takip Sistemi, Sürücü Yorgunluk Uyarı Sistemi, Akıllı Uzun Far, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve ön park sensörleri' gibi özellikler sunuyor.

Fiat Egea Cross Wagon Fiyatı Ne Kadar?

fiat egea cross wagon

Egea Cross Wagon'lar, çevrim içi satış kanalı 'https://online.fiat.com.tr/' üzerinden 11- 31 Ocak'ta ön satış dönemi boyunca, 419 bin 900 TL'den başlayan kampanyalı fiyatla satışa sunulacak.

Fiat showroom'larında ise ocak ayının sonunda yerlerini alacak.

fiat egea cross wagon

Okuyucu Yorumları