Forever Skies'tan PS5 sahiplerine müjde! Geliştirici Ekip Açıkladı: PS5'e Geliyor!

Uzunca süredir Steam'de erken erişimde olan Forever Skies, sonunda final sürümüne kavuşuyor ve aynı zamanda PlayStation 5 konsoluna özel olarak geliyor!

Yaklaşık 6 ay kadar önce Steam'de erken erişime açılan ve 2024 yılı içinde final sürümüne kavuşması beklenen Forever Skies'tan yeni haberler var! Oyunun geliştirici ekibi Far From Home'dan gelen bilgiye göre Forever Skies kısa zaman içinde erken erişimden çıkacak ve final sürümüne kavuşacak. Geliştirici ekipten gelen diğer bir haber ise PlayStation 5 sahiplerini sevindirecek cinsten.

"Gizli Gizli Çalışıyorduk"

Forever Skies ekibi, paylaştıkları bir basın bülteni ile Forever Skies üzerinde son birkaç yıldır Sony ile birlikte gizlice çalıştıklarını söyledi ve Forever Skies'ın PC erken erişimden çıktığında, PS5'e özel bir çıkış yapacağını açıkladı. Elbette bu haber PlayStation 5 sahiplerini sevindirecekken, Xbox cephesindekiler için üzücü.

Erken erişim süresinin bu yıl içinde yakın bir zamanda sonlanması beklenen Forever Skies, özellikle No Man's Sky ve Subnautica fanlarının ilgiyle karşıladıkları bir yapım. Birinci şahıs perspektifinden oynanan bir bilim kurgu hayatta kalma oyunu olan Forever Skies, Steam'de şu an erken erişimde edinilebiliyor. Peki, Forever Skies'ı PC'de oynamak isteyenlerin sahip olmaları gereken sistem özellikleri neler?

Forever Skies Sistem Gereksinimleri Neler?

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10/11
İşlemci: Intel Core i5-7600 / AMD Ryzen 5 1600
Bellek: 12 GB RAM
Depolama: 31 GB
Ekran Kartı: RX 580 8GB VRAM / GeForce GTX 1060 6GB VRAM

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 / 11
İşlemci: Intel Core i7-7700K / AMD Ryzen 7 3800X ya da daha iyisi
Bellek: 16 GB RAM
Depolama: 31 GB
Ekran Kartı: RX 5700-XT / GeForce RTX 2070 / Intel Arc A770 ya da daha iyisi

Erken Erişim Nedir?

Erken Erişim aşamasında olan bir oyun, geliştirme boyunca önemli ölçüde değişebilir ya da hiç değişikliğe uğramayabilir. Eğer oyunu bu aşamada oynamak için çok hevesli değilseniz oyunun geliştirilme sürecinde ilerlemesini beklemek isteyebilirsiniz. Diğer yandan hemen erişim sağlayabilir ve oynamaya başlayarak, oyun geliştirilirken siz de içinde olabilirsiniz.