Galaxy S6'nın ekranı, çift kenarlı olabilir!

Bu iddia doğru ise Samsung, bize çok farklı bir Galaxy S6 tanıtacak demektir!

Galaxy S6 için şaşırtan iddia

Bir analistin iddiasına göre önümüzdeki sene çıkacak olan Samsung Galaxy S6, alışılmadık, iki tarafı kıvrımlı bir ekranla gelebilir. Analistlerin çılgın fikirlerle ortaya çıktıkları biliniyor, ancak IHD Technology analisti Jerry Kang'in bazı dayanakları var.

Kang, Galaxy S6'nın Samsung Galaxy Edge'de gördüğümüz tek tarafı kıvrımlı ekranı bir adım ileriye taşıyarak, hem sağ, hem de sol tarafı kavisli bir ekrana sahip olacağını iddia ediyor. Kang'a göre Samsung, Note Edge'den beri bunu planlıyor ve Edge ile yapacaklarının ipucunu vermiş bulunuyor.

"Çift kenarlı" ekran iddiaları, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Samsung'un Galaxy S6'yla telefon serisini baştan inşa edeceği iddialarını destekliyor olabilir. Note Edge'in ekranının "dışarıya taşan" kısmı, uyarılar, denetim düğmeleri gibi işlevlerde kullanılıyor. Samsung'un Galaxy S6'da bu kıvrımları ikiye çıkararak neyi planladığı ise şimdilik tam olarak bilinmiyor.

Samsung'tan Galaxy S6 hakkında henüz herhangi bir resmi açıklama yapılmış olmasa da, cihazın 2015'in ilk yarısında tanıtılması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları