Büyük bir kapak ekranı ve fazlası: Galaxy Z Flip 5 işte böyle görünecek

Samsung’un merak edilen yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip 5’in sızan görsellerinde, yeni kapak ekranı dikkat çekiyor.

Galaxy Z Flip 5’in kapak ekranı böyle görünecek

Bir süredir Galaxy Z Flip 5'in daha büyük bir kapak ekranına sahip olacağını duyuyoruz. Bunun tam olarak neye benzeyeceği bugüne kadar sır olarak kaldı, ancak şimdi Galaxy Z Flip 5'e ait olduğu iddia edilen yeni görseller internette ortaya çıktı.

Sızıntılarda bahsedilen büyük kapak ekranı görülüyor. Görüntülerde, Galaxy Z Flip 5'in arkada yer alacak olan ekranının, kapağın üst kısmının neredeyse tamamını kapladığı görülüyor. Böylece selefinden belirgin şekilde fark yarattığını söyleyebiliriz. Bu ekran 3.4 inç boyuta sahip olurken, Z Flip 5’in iç ekranının da 6,7 inç olacağı söyleniyor.

Üzerinde çift kamera bulunan kapak ekranı, bu nedenle kenardan biraz kırpılmış gibi görünüyor. Şirketin bunu estetiği düşünerek böyle yaptığını düşünüyoruz. Elbette bu kesik yine kimileri tarafından beğenilmeyecektir. Belki de bu ilginç tasarım bize bazı yeni yazılım özellikleri sunabilir. Bekleyip göreceğiz.