Galaxy Z Fold 3'ün Sahip Olacağı Konuşulan S Pen Desteği Kesinleşti Gibi!

Galaxy Z Fold 3'ün Samsung S Pen desteği ile birlikte geleceği iddiası, FCC tarafından doğrulandı ve böylece neredeyse kesinleşmiş oldu!

Galaxy Z Fold 3 iddiası kesinleşti

Samsung, en azından bu yıl için Galaxy Note serisini geride bıraktı, ancak S Pen varlığını koruyor. Bunun ilk kanıtı, Galaxy S21 Ultra'nın S Pen desteği ile birlikte gelmesi olmuştu. Yakında çıkacak olan Galaxy Z Fold 3'ün de, S Pen desteği ile geleceği konuşuluyordu. Bu durum daha önceki sızıntılar ve haberler tarafından netleştirilmişti, ancak artık bu teoriyi destekleyecek daha fazla kanıt bulunuyor.

Henüz piyasaya sürülmemiş S Pen Pro, kısa bir süre önce EJ-P5450 model numarasıyla FCC tarafından onaylandı. Bu aksesuar ilk olarak Ocak 2021'de Galaxy S21 Ultra için normal S Pen ile birlikte duyurulmuştu, ancak Samsung'un bu yılın ilerleyen dönemlerinde piyasaya çıkacağını söylediği bir ön tanıtıma rağmen henüz piyasaya sunulmuş değil.

FCC'deki varlığına bakılırsa, S Pen Pro nihayet kendini göstermek için hazırlanıyor. Ve FCC dosyalarına eklenen resmi etikete göre, S Pen Pro, Galaxy Note 10 Lite (ve bahsedilmese bile muhtemelen standart Note 10 / Note 10+) , Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy Note 20 ikilisi, Galaxy Tab S7 serisi, Galaxy Tab S6 ve elbette yakında çıkacak Galaxy Z Fold 3 5G ile uyumlu olacak.

Galaxy Z Fold 3'ün Sahip Olacağı Konuşulan S Pen Desteği Kesinleşti Gibi!

Yaklaşan S Pen Pro, Bluetooth LE bağlantısına sahip, bu da bu yılın başlarında piyasaya sürülen standart S Pen modelinin aksine Air Actions'ı desteklediği anlamına geliyor. Pro modeli ayrıca biraz daha büyük ve dahili bir pil içeriyor.

S Pen Pro'nun Galaxy Z Fold 3 ile birlikte nasıl sunulacağı ve perakende paketine dahil edilip edilmeyeceği veya isteğe bağlı bir aksesuar olarak ayrıca satılıp satılmayacağı henüz belli değil. S Pen Pro'nun çeşitli diğer Galaxy cihazlarıyla uyumluluğu göz önüne alındığında, muhtemelen ikinci seçeneğin tercih edileceği tahmin edilebilir.

Galaxy Z Fold 3'ün Ağustos ayında Unpacked etkinliğinde sahneye çıkması bekleniyor, ancak Samsung henüz kesin bir tarih doğrulamadı. Yeni katlanabilir telefon, Ağustos ayı sonlarında veya Eylül ayında satın alınabilir hale gelebilir...

Okuyucu Yorumları