İnternete Sızan Yeni UFO Videosuna Pentagon'dan "Resmi Onay" Geldi

İnternete sızan yeni UFO videolarının hangi kaynaktan geldiği açıklandı. Pentagon, bu videoların ABD donanması tarafından çekildiğini resmi olarak doğruladı.

Resmi onaylı "UFO videosu"

Pentagon, UFO'ları veya resmi olarak bilindiği şekliyle "tanımlanamayan uçan cisimleri" (unidentified aerial phenomena - UAP) gösteren bir dizi yeni sızdırılmış videonun Donanma personeli tarafından çekildiğini doğruladı. Ancak bu gizemli görüntülerin gerçekte ne olduğuna dair bir bilgi verilmedi.

Görüntüler geçtiğimiz günlerde MysteryWire.com sitesinde televizyon araştırmacısı gazeteci George Knapp ve ExtraordinaryBeliefs.com sitesinde belgesel film yapımcısı Jeremy Corbell tarafından yayınlanmıştı. İki isim de UFO dünyasında çok bilinen ve takip edilen figürler.

Bir gece görüş kamerası ile kaydedilmiş olan birinci video, Temmuz 2019'da San Diego açıklarında USS Russell savaş gemisinin üzerinde vızıldayan "piramit" şeklinde bir UAP'yi gösteriyor. USS Omaha tarafından küre benzeri bir şekle sahip bir UFO gibi görünen başka bir görüntü seti daha mevcut. Nesnenin gökyüzünde tespit edildiği ancak parçalanmadan suya indiği bildirildi. Corbell, ABD Donanması'nın nesneyi aramak için bir denizaltı gönderdiğini ancak herhangi bir şey bulunamadığını da belirtiyor.

ABD Donanması tarafından çekildiği onaylanan UFO görüntülerini hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Pentagon, görüntülerin ve fotoğrafların Donanma personeli tarafından çekildiğini doğruladı, ancak nesnelerin ne olabileceğine dair başka bir yorumda bulunmadı.

Okuyucu Yorumları