Game of Thrones'ta Jaime Lannister'a hayat veren ünlü isimden House of the Dragon itirafı

Game of Thrones'ta Jamie Lannister'ı canlandıran Nikolaj Coster-Waldau, House of the Dragon hakkında ilginç bir itirafta bulundu.

Game of Thrones yıldızından House of the Dragon itirafı

Bilindiği gibi bir Lannister her zaman borcunu öder, ama zorunda olmadığı zamanlarda Westeros'ta takılmaz. Tıpkı Game of Thrones'taki rol arkadaşı Emilia Clarke gibi Nikolaj Coster-Waldau da House of the Dragon'u henüz izlemediğini itiraf etti.

Game of Thrones'ta Jaime Lannister'a hayat veren ünlü oyuncu, şunları söylüyor: "Bir gün oturdum ve jenerik müziğini dinledim. Sonra kafam karıştı çünkü müzik tabii ki aynıydı, tema müziği ve sonra jenerik müziği çok benzerdi. Ve şöyle dedim: 'Bu çok tanıdık geliyor.’"

Evet, Game of Thrones'un devamı için yıllarca süren beklenti ve hazırlıktan sonra, HBO'nun dizinin ikonik Ramin Djawadi temasını House of the Dragon'un benzer ama farklı jenerik müziği için geri dönüştürmesi biraz komikti. Ancak bu durum çoğu insanın her yeni Dragon bölümünde ortaya çıkan komploları izlemesine ve bunlardan keyif almasına engel olmadı.

Coster-Waldau dizinin başarısından memnun ve eninde sonunda izleyeceğine söz veriyor. Anlaşılan aklında bir plan var: "Onlara birkaç yıl ya da birkaç sezon vereceğim ve sonra hepsini art arda izleyeceğim."