Google Anlaşmasına Rağmen HTC U11 Plus Görebiliriz!

Devasa Google anlaşmasına rağmen HTC U11 Plus, bu sene çıkabilir!

HTC'nin son bombası yolda!

Bu hafta açıklanan 1.1 milyar dolarlık HTC ve Google şirket birleşmesine rağmen, görünüşe bakılırsa Tayvanlı telefon üreticisi amiral gemisi yarışını henüz bırakmıyor.

Son söylentiye göre uzun süredir Ocean Master kod adıyla bilinen telefonun adı HTC U11 Plus olacak ve adından da tahmin edileceği gibi HTC'nin şu anki amiral gemisinin daha büyük ekranlı versiyonu olacak.

Frandroid'teki habere göre yeni telefon 5.99 inç ekrana ve 1440 x 2880 çözünürlüğe sahip olacak ve Japan Display tarafından üretilecek. Ekran oranı olarak, LG G6 ve Samsung Galaxy S8'deki gibi 2:1 olacağa benziyor.

Sonunculardan biri

HTC U11'deki bulunan ve Google Pixel 2'de olması beklenen sıkılabilir kenarların bu daha büyük telefonda da olmasını bekleyebiliriz.

Donanım özellikleri sızıntıları şöyle şeyler söylüyor: Qualcomm Snapdragon 835 işlemci ve 4GB/6GB RAM seçenekleri, 64GB/128GB depolama alanı seçenekleri. Arka kamerasının HTC U11'deki gibi 12MP olması bekleniyor, ön kamerası ise aynı şekilde 8MP olabilir.

Tasarım hakkında çok az şey biliniyor ama IP68 su geçirmez olması ve U11'in cam arka taraflı tasarımına benzemesi büyük olasılık.

Bilgi sızıntısı HTC U11 Plus'ın fiyatı hakkında hiçbir detay vermiyor, ama Fransız bir website'de haberi yapılmasına rağmen telefonun dünya çapında piyasaya sürüleceğine dair bilgiler var.

Bu telefonun HTC'den göreceğimiz son amiral gemisi olup olmayacağını ise zaman gösterecek.

Okuyucu Yorumları