Google’dan yılan hikayesine dönen Pixel Watch için ciddi bir hamle nihayet geldi

Google’ın yıllardır söylentisi dolaşan ama bir türlü gerçeğe dönüşmeyen akıllı saati Pixel Watch, bu sefer gerçekten geliyor olabilir. Google, Pixel Watch için nihayet ciddi bir adım attı!

Google’dan Pixel Watch için en ciddi hamle geldi

Yıllardır Google'ın Pixel Watch isimli bir akıllı saat yapacağı söylentilerini duyuyoruz. Ancak bu söylentiler bir türlü gerçeğe dönüşmüş değil.

Son gelişmeler ise, bu sefer işlerin yolunda gittiğini gösteriyor; akıllı saat sonunda gün ışığına çıkmak üzere olabilir. Google, Pixel Watch adı için bir ticari marka başvurusunda bulundu. Başvuruda isim dışında başka bir detay bulunmuyor. Google tarafından ABD patent ofisine yapılan başvuruda sadece akıllı saat ve akıllı saat aksesuarlarından söz ediliyor.

Bu başvuru, cihazın çok uzak olmayan bir gelecekte piyasaya sürüleceğinin işareti olarak değerlendiriliyor. Daha önceki sızıntılar, saatin Mayıs ayında duyurulacağını, satışının ise Ekim ayında başlayacağını öne sürmüştü.

Bu aşamada sadece Google Pixel Watch'ın şık, yuvarlak bir tasarıma sahip olacağı ve bir düğme içereceğini söyleyebiliriz. Fiyat konusunda bir bilgi olmasa da, Google’ın fiyat politikasını diğer rakiplere bakarak belirleyeceği düşünülüyor.