Her şey tek bir ekranda

Bilgisayar ve monitörü bir arada sunan bu ürün, kabloların oluşturduğu karmaşık görüntüyü bitiriyor!

Her şey tek bir ekranda

"Casper Nirvana One PC" Full HD'yi 16.9 geniş ekran, 21.5 İnç'lik görüntü alanı ile birleştiriyor. Masaüstünde şıklık, genişlik ve görselliği birarada yaşatan "Casper Nirvana One PC" donanım özellikleriyle de performanstan ödün vermiyor.

Metal stant üzerine oturtulmuş parlak siyah tasarımı ve ışıklı logosuyla "Casper One PC" Intel'in gelişmiş yeni işlemcileri 3. Nesil Core I 7 3770S ve Core I 5 3450S'ı seçeneğe bağlı olarak üzerinde barındırıyor. Kullanıcısına yüksek performans vadeden One PC müzik, fotoğraf, HD video ve oyunlarda 21.5 İnç Full HD ekranı, speakerları ile bilgisayar keyfini yükseltmeyi hedefliyor . 2 GB Nvidia GT620M Ekran kartı bulunan "Casper Nirvana One PC" iyi bir görüntü sunarken max. 8GB Belleği ile aynı anda bir çok işi yapabilmenizi kolaylaştırıyor. Optik sürücüsünü monitörde barındıran "Casper One PC" Max 2. TB SATA sabit sürücü ile geniş depolama alanı sunuyor.

Microsoft'un Windows 7 Home Premium işletim sisteminin kullanıldığı "Casper One PC" Wifi, Bluetooth, Gigabit LAN, 4 adet USB 3,0 bağlantılarıyla da istenilen anda multimedya merkezi haline geliyor. Entegre Webcam kamera sevdiklerinizle görüntülü konuşma gerçekleştirmenize imkân verirken, speakerları eğlenceye olanak tanıyor. "Casper Nirvana One PC" kablosuz klavyesi ve mouse setiyle satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları