Honor of Kings, Ramazan ayına özel düzenlediği etkinliğini duyurdu

Popüler mobil MOBA oyunu Honor of Kings, Ramazan ayına özel düzenlediği “Ramazan Buluşmaları” etkinliğini duyurdu. 25 Nisan'a kadar devam edecek etkinlik kapsamında oyunculara bir dizi içerikle birlikte yeni kostümler de dahil olmak üzere çeşitli ödüller dağıtılacak.

Honor of Kings, Ramazan ayına özel düzenlediği etkinliğini duyurdu

Küresel mobil MOBA oyunu Honor of Kings, Ramazan ayına özel yeni bir etkinlik duyurdu. Ramazan Buluşmaları adındaki etkinlikte, oyuncular çeşitli oyun içi etkinliklere katılarak görevleri yerine getirecek ve birbirinden farklı kostümler kazanma şansı yakalayacak.

Honor of Kings Ramazan ayı özel etkinliği kapsamında açıklanan içerikler şu şekilde:

  • İftar Yemeği: 29 Mart - 14 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek bu tema etkinliğinde, oyuncular Yang Jian için özel olarak tasarlanmış Cengaver Kostümü ve yıldız taşları gibi öğeler elde etmek için görevleri tamamlayacak.
  • Top Ateşi: Oyuncular 31 Mart'a kadar devam edecek bu etkinlikte oyuna her gün giriş yapıp, günlük ödüller alabilecekler.
  • Bingo: Bingo kartlarını doldurmak için görevleri tamamlayacak oyuncular, Agudo’nun Epik Nehir Ruhları Kostümü ve diğer ödülleri kazanma şansı elde edecekler.

Etkinlik ile oyuna eklenen yeni kostümler ise şöyle:

  • Çöl Yolcusu Liu Bei,
  • Cengaver Yang Jian.

8-31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak bu etkinlikte 13 gün boyunca oyuna giriş yaparak, Liu Bei karakteri için özel olarak hazırlanmış Çöl Yolcusu kostümüne ücretsiz sahip olabilirsiniz. 29 Mart - 14 Nisan tarihleri arasında oyuna giriş yapanlar ise İftar Yemeği temalı özel etkinliğe katılarak, kazandığı puanlar ile Yang Jian kahramanı için tasarlanan Cengaver kostümünü elde edebilecek.

Ayrıca 25 Nisan’a kadar oyun giriş yapan oyuncular SNK evreninden 4 kostüm elde edecekler. Bu kostümler ise; Kızıl Ay Mai Shiranui, Akçaağaç Buzu Ukyo Tachibana, Geçmişin Aynası Nakoruru ve Sihirli Kılıç Charlotte.

Tüm bunlara ek olarak Honor of Kings, Hello Kitty iş birliği ile 7 Nisan'a kadar kullanılabilecek 2 sevimli kostüm de oyunculara sunuluyor. Bu iş birlikle oyuna gelecek kostümlerden "Xia QIao" şanslı çekiliş yoluyla, "Arli" ise mağazadan satın alınabilecek.