HTC'den göz alıcı bir Butterfly 3!

HTC'nin Japonya'da ortaya çıkan yeni Butterfly 3'ü, M9 almayı düşünenlerin kafasını karıştıracak!

HTC'den yeni cep canavarı!

Japonya'da yeni ortaya çıkan HTC J Butterfly (HTV31), özellikleriyle HTC One M9 sahiplerini kıskandırabilir. Diğer bölgelere Butterfly 3 ismiyle sunulması beklenen şık görünümlü telefonun ön yüzü, Desire Eye ve Desire 826'ya benziyor ancak özellikleri biraz farklı.

Quad HD çözünürlüklü 5,2 inç ekranla gelen telefon, arka tarafta tanıdık gelen Duo Camera'ya yer veriyor. İlginç olansa, ikincil kameranın yerinin değiştirilmiş, 20,2 megapiksellik asıl kameranın altına alınmış olması. Bir amiral gemisinin sahip olması gereken Snapdragon 810 işlemci, 3GB RAM, 32GB dahili depolama gibi özelliklere sahip cihaz, microSD kart yuvasına, kızılötesi işlevine ve LTE-A'ya da destek sağlıyor.

HTC'den göz alıcı bir Butterfly 3!

Plastik gövdeli yeni Butterfly, IP55 ve IP57 su geçirmezliğine sahip. Parmak izi tarayıcısı bulunmayan yeni HTC, One M9 ve M9+'ın 2.840mAh kapasiteli piline kıyasla, 2.700mAh'lik biraz daha küçük bir pille geliyor.

HTC'den göz alıcı bir Butterfly 3!

Bize sorarsanız, Butterfly 2'ye göre çok daha iyi bir Butterfly karşımızda duruyor. Butterfly 3'ü Japonya'da yaşayanların Haziran'ın başında satın alabileceği bilgisi veriliyor. Parmak izi tarayıcısından vazgeçemeyenlerse, Duo Camera'yı bir kenara bırakıp, gizemli M9e'yi beklemeliler.

Okuyucu Yorumları