ICS'ye geçen ilk tabletlerden biri o oldu!

Tabletlerini Android 4.0'a yükselten bu üretici, bu konuda ilk davrananlardan biri olmayı başardı!

Tabletini ICS'ye yükseltti!

Mart 2012 itibariyle Archos G9 tabletler için Ice Cream Sandwich olarak bilinen Android 4.0.3 güncellemesi yayınlayan Avrupalı tablet üreticisi bu yeniliği kullanıcılarına "sağ alt köşedeki "A" harfine bas, yükle ve Ice Cream Sandwich deneyimini yaşamaya başla" şeklinde duyurdu.

Archos Ice Cream uygulamaları; 1080p yüksek çözünürlülüklü görüntü formatını destekliyor, film ve TV sovlarına ait bilgi ve altyazıları otomatik download etmeyi, evdeki cihazlar, bilgisayar ya da DNLA uyumlu TV ile kablosuz içerik paylaşımını ve MKV3D dosyaları için 3D (üç boyutlu) video desteği sağlıyor.

Sürükle ve bırak destekli Dosya Yöneticisi (File Manager), Ethernet USB dönüştürücü desteği ve herhangi bir Android cihaz tarafından kontrol edilmesini sağlayan Archos uzaktan kumanda uygulaması sahip olduğu gelişmiş özelliklerden sadece birkaçını oluşturuyor.

Tam donanımlı Google sertifikasyonu sayesinde Archos G9 serisi tüm kullanıcılar, tüm Google ugulamalarından (Gmail, Google Maps, Google Talk, vb) faydalanmaya devam edecek, 400.000 'den fazla uygulamaya sahip Google Play'e tam erişim imkanına sahip olacaklar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları