İngiltere'deki "Squid Game" Yol Levhası, Polise Açıklama Yaptırttı!

İngiltere'de bir yolun kenarına yerleştirilen yol levhasındaki üçgan, daire ve kare sembolleri akla yine Squid Game'i getirdi. Polis de, bu levha hakkında bir açıklama yapmak zorunda kaldı!

Squid Game yol levhasında "göründü"

Birleşik Krallık'taki Thames Valley Polisi, Twitter'da ilginç bir paylaşım yaptı. Paylaşımın konusu, garip bir yol levhasıydı. Bu levhayı açıklama ihtiyacı duyan polis, levhanın Squid Game'le ilgisi olmadığını yazdı ve vatandaşları herhangi bir Squid Game oyununa götürmeyeceğine dair güvence verdi. Üç şekilden oluşan tabela, aslında yol çalışmaları yapılırken sürücüleri bir saptırma rotasından haberdar etmek için yerleştirilmişti.

Mütevazı üçgen, kare ve daire, popüler Netflix serisi Squid Game'in dünyayı kasıp kavurmasıyla son zamanlarda markalaştı. Netflix'in şimdiye kadarki en büyük yapımı haline gelen şovu, Bridgerton'ı bile tahtından indirmeyi başardı.

Seride, ölümcül oyunlara davet için bir daire, üçgen ve kare içeren bir karvizit kullanılıyor. Bu nedenle, üçgen, kare, daire yol levhası bir anda gündeme oturmayı başardı.

Okuyucu Yorumları