iOS için farklı klavye: Image Search Keyboard

iOS için sunulan bu klavye uygulaması, diğerlerinin yapamadığı önemli bir yeteneğe sahip!

iOS için farklı bir klavye!

Derdinizi anlatmak için kelimeler, noktalama işaretleri ve hatta emoji'ler bile yeterli olmadığında, çeşitli fotoğraflara ve görsellere başvurmak en etkili yollardan biri olsa da bunu yapmak çoğu zaman o kadar hızlı olmayabiliyor. Fakat gelişen teknoloji bu sorunun da üstesinden geldi! Yeni bir klavye, sunduğu dahili arama özelliği sayesinde ihtiyacınız olan görselleri doğrudan Google Görseller'den çekip mesajınıza yerleştirmenize olanak tanıyor.

Rocketship tarafından geliştirilen Image Search Keyboard adlı bu klavye halihazırda iOS platformundan ücretsiz olarak indirilebiliyor. Klavye, Google'ın suncularıyla temas kurup bu sonuçları önünüze getirmek gibi ilk bakışta oldukça karmaşık gibi duran bu işlemi şaşırtıcı bir hızla yerine getiriyor.

Uygulamayı indirdikten sonra Settings > General > Keyboard > Keyboards > Add New Keyboard kısayolu üzerinden Image Search'e ardından Allow Full Access'e basıp görsel aramalarına izin verebiliyorsunuz. Bunun ardından mesaj yazarken klavyenizin üzerindeki küre tuşuna bastığınızda Image Search Keyboard'u kullanabiliyorsunuz.

Okuyucu Yorumları