iPhone'dan ışın kılıcı espirisi gerçek oluyor

Çok yakında, 6 inç bir iPhone ile karşılaşırsanız sakın şaşırmayın; Apple'ın planı bu olabilir!

6 inç'lik iPhone bombası!

Telefon üreticileri birbir 5 hatta 6 inçlik telefon modellerini tanıtıyor ve insanoğlu medeniyetinde yapılan büyük bir hatadan dönülerek küçük ekranlı telefonlar yerini, insanların ölçülerine daha uygun olan büyük ekranlı telefonlara bırakıyor.

Bu trend içinde 4 inçlik ekranıyla iPhone 5 son derece küçük kalıyor. Apple da durumun farkında ve WallStreet Journal'ın haberine göre, bu eksiğini telafi etmek için 6 inçlik iPhone testlerine başlamış.

6 inç, iPhone için üst limit kabul ediliyor. Zira 7 inç olduğunda zaten "tablet" sınıfına giriyor. 6 inç ise "phablet" formatı olarak kabul ediliyor.

Gazeteye göre Apple, 6 inç'lik ekrana tek seçenek olarak bakmıyor. 4.8 inç de seçenekler arasında ve hatta daha ağır basıyor. Ancak iPhone 6'nın, ismiyle uyumlu olması için telefonun 6 inç olarak piyasaya sürülmesi de şaşılacak bir sonuç olmayacak.

Bu gelişmeler karşısında herkes, iPhone 5 lansmanından sonra ortaya çıkan, "ışın kılıcı iPhone" veya "nançuka iPhone" espirilerini hatırlıyor. Acaba Apple bu espirileri beğenmiş ve hayata geçirmeye karar vermiş olabilir mi?

Okuyucu Yorumları