Jabra, Elite 8 Active ve Elite 10'un ikinci teknoloji güncellemeleri yayınlandı

Jabra'nın Elite 8 Active ve Elite 10 için ilk olarak Ocak ayında sunduğu güncellemelerin ikinci dalgası 26 Mart itibarıyla kullanıcılara sunuldu. İşte güncellemelerin getirdiği yenilikler...

Jabra, Elite 8 Active ve Elite 10'un ikinci teknoloji güncellemeleri yayınlandı

Jabra, en son piyasaya sürdüğü Elite kablosuz kulaklıkları Elite 8 Active ve Elite 10 için deneyim artırıcı bir dizi güncelleme sundu.

İlk olarak Ocak ayında kullanıma sunulan güncellemeler, Adaptif Aktif Gürültü Engelleme (ANC), HearThrough ve Sidetone özellikleri için kullanımı kolay bir açma/kapama düğmesinin yanı sıra yeni sesli uyarılar gibi kullanışlı özellikler içeriyor. Bu güncellemelerin ikinci dalgası ise 26 Mart itibarıyla kullanıcılara sunuldu.

Jabra, Elite 10'a gelen güncellemenin, ofisler, restoranlar ve kalabalık caddeler gibi hareketli ortamlar için çağrı netliği optimizasyonu sağladığını belirtiyor. Ayrıca markanın yeni gürültü bastırma algoritmalarının, arka plandaki sesleri tanımlayıp azaltarak sorunsuz bir görüşme sağlaması amaçlanıyor.

Jabra'nın Elite 8'a gelen Active'de HearThrough ile eşleştirilmiş Adaptive ANC üzerindeki iyileştirmeler ise rüzgarlı koşullarda daha etkili bir performans sunmayı hedefliyor.

Jabra Tüketici Ürünleri Başkanı Ehtisham Rabbani konuyla ilgili olarak, "Müşterilerimize olan bağlılığımız sarsılmaz. Pazardan gelen geri bildirimleri aktif bir şekilde dinliyoruz ve bu da kullanıcı deneyimlerini sürekli olarak geliştirme çabamızı destekliyor. Kullanıcılarımızın her zaman en iyi Jabra deneyimini yaşamaları için ürünlerimizin kullanım ömrü boyunca sürekli iyileştirmeler sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Sound+ uygulaması üzerinden yapılabilen güncellemeler, mevcut ve yeni tüm kullanıcılara hiçbir ücret ödemeden kablosuz güncelleme yoluyla sunuluyor.