Keşke gerçeği de böyle olsa dedirten tasarım!

Bu muhteşem tasarımı gördüğünüzde, eminiz siz de bizim gibi düşüneceksiniz...

Keşke gerçeği de böyle olsa!

Playstation'ın 4. sürümü için Yanko Design tarafından özgün bir tasarım çalışması gerçekleştirildi. Göze oldukça hoş görünen bu çalışmada oluşturulan PS4 ayrıca güçlü özelliklere sahip.

%60'ı geri dönüştürülebilir malzemeden yapılmış olan hayali PS4, birkaç yeşil teknolojiye de destek veriyor. Uyku modunda hiç enerji harcamayan PS4'te bulunan "Eco Restart" özelliği de kaydedilmiş oyunlara direkt olarak devam edilebilmesini sağlıyor. Elektrik kesildiği zaman da içerisinde bulunan bataryasından kullanan PS4, veri kaybının oluşmasını önlüyor.

Donanım özellikleri de büyüleyici...

Donanım özellikleri de büyüleyici...

Hayali PS4'ün bazı güçlü teknik özellikleri de bulunuyor. Örneğin 1,5 GB'lık depolama alanı, 3D Blu-ray optik sürücü, 4K'ya kadar çözünürlük desteği... Ayrıca 6 TV çıkışı bulunan PS4, bir de Wii U'ninkine benzer bir kontrol cihazı da bulunduruyor. Kısacası bu tasarımda yok yok ve insana, yeni PlayStation keşke böyle olsa dedirtiyor...

Böyle bir cihaza kimsenin hayır demeyeceğini bir yana bırakırsak, bu kadar güçlü bir cihazın ne kadara mal olacağı merak konusu.

Okuyucu Yorumları