Koç Bryce ve İKG işbirliği

Uzaktan ve sınıf eğitimi teknolojilerinde Türkiye’nin tek kurumsal ve uluslararası şirketi olan Koç Bryce Teknoloji Eğitim Hizmetleri ile Türkiye'de Proje Yönetimi bilincinin yaygınlaştırılması konusunda yılların deneyimine sahip olan İstanbul Kurumsal Gelişim Danışmanlık ve Eğitim (İKG) işbirliği.

Koç Bryce ve İKG işbirliği

Koç Bryce ve İstanbul Kurumsal Gelişim Danışmanlık ve Eğitim, Proje Yönetimi eğitimleri düzenlemek üzere gerçekleştirdikleri işbirliği ile güçlerini birleştiriyor ve Türkiye’de ilk defa Proje Yönetimi Sertifika Programları vermeye başlıyor. Koç Bryce’ın Altunizade’deki sınıflarında 27 Nisan tarihi itibariyle verilmeye başlanacak olan eğitimlerden başlıcaları;

- Proje Yönetim Metodolojisi ve Uygulamaları,
- Finansal Açıdan Proje Değerlendirme Yöntemleri,
- Bilişim Teknolojilerinde (IT) Poje Yönetimi,
- Projelerde Kalite Yönetimi,
- Projelerde Risk Yönetimi,
- İleri Düzey Proje Yönetim Metodolojisi ve Uygulamaları
- Proje Yönetimi ve PMI Metodolojisine Giriş,
- Microsoft Project 2003 Kullanımı, Web Access Kullanımı ve Project Server Kullanımı

Bu işbirliği için gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Koç Bryce Genel Müdürü Diana M. Fındıkoğlu, “2004 yılında Bilgi ve İletişim teknolojilerinde sürdürülen yatırımlar ve geleceğe dönük çalışmalarda çok önemli olan Proje Yönetimi konusunda kurumların ve çalışanların yetkinliklerini artırmayı hedefliyoruz. İKG ile yaptığımız işbirliği sayesinde Koç Bryce olarak, BT sektöründe “one stop shop” kavramımızı zenginleştiren bir işbirliğine adım atmış oluyoruz” dedi.

İKG Genel Müdürü Abdullah Güler ise işbirliği hakkında şunları söyledi: “Bu ortaklık ile BT sektöründe hazırlanan projelerin olumsuz yönetilmesi, zaman sorunları ve kalitenin korunmasından kaynaklanan sorunlar nedeniyle oluşan zararları minimize etmek için önemli bir adım olacağını düşünüyorum.”

Koç Bryce’nin İKG ile gerçekleştirdiği proje yönetim programı eğitimi ile kurumlarda çalışan bireyler proje yönetimi, IT projelerini yönetme ve Microsoft Project hakkında yeterli bilgiye sahip olacak. Eğitim alan çalışanlar, birlikte çalıştıkları personeli de bu eğitimlerle daha verimli yönetmeyi öğrenecek.

Koç Bryce ve İKG arasında hayata geçen işbirliği ile verilecek eğitimlerin içeriği İKG eğitmenleri tarafından sunulacak. Eğitimler, Koç Bryce’ın Altunizade’deki merkezinde verilecek.

Eğitim takvimi ve ücretleri hakkında detaylı bilgiye http://www.kocbryce.com.tr ve http://www.projeyonetimi.com adreslerinden ulaşmak mümkün.

Okuyucu Yorumları