LG 3D monitör ile oyun keyfinizi katlayın!

LG'nin yeni 3 boyutlu monitörü ile geleneksel oyun deneyiminizi üst seviyelere taşıyın!

3D oyun zevkini tadın!

LG, özel FPR (Film Patterned Retarder) 3D panel teknolojisiyle geliştirdiği yeni CINEMA 3D monitör serisi (D41P ve D42P) ile monitör ve oyun oynama kavramlarını bir adım öteye taşımayı amaçlıyor.

Avrupa'nın en önemli sertifikasyon kuruluşlarından TÜV ve Intertek tarafından "titreşimsiz" sertifikasına sahip yeni LG CINEMA 3D monitör serisi, uzun süre 3D ekranlara bakan kişilerin zaman zaman baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamalarına neden olan ekran titremesini büyük ölçüde ortadan kaldırıyor. Bu sayede kullanıcılar 3 boyutlu içeriklerin keyfini çok daha uzun süre çıkarabiliyor.

LG'nin özel FPR 3D panel teknolojisiyle üretilen yeni LG CINEMA 3D Monitörler, bu teknoloji sayesinde daha net ve daha parlak 3D görüntüler sunarken, ekran parazitini de azaltarak gözlerin yorulmasını engelliyor. Ayrıca, hafiflikleri ile büyük kullanım kolaylığı sağlayan LG CINEMA 3D gözlükler, ekonomik fiyat avantajının yanı sıra, şarj edilmeyi de gerektirmiyor.

LG CINEMA 3D Monitörler aynı zamanda tüm grafik kartları ve PC işletim sistemleriyle uyumlu çalışıyor. Diğer 3D cihazlara bağlanmayı sağlayan HDMI 1.4'ü destekleyen yeni modeller, bu sayede üç boyutlu içeriklerin PC olmasa bile izlenmesine olanak tanıyor. Gerçek zamanlı 2D-3D dönüşüm özelliğine de sahip olan LG CINEMA 3D monitör serisi, 2D içerikleri anında birinci sınıf üç boyutlu görüntüye çevirerek 3D içeriğin keyfini kesintisiz olarak yaşanmasını sağlıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları