LG, Bir Amiral Gemisinin Geldiğini Doğruladı!

LG'nin yeni bir amiral gemisi tanıtmak üzere olduğu, firmanın yaptığı bir duyuruda tamamen kesinleşti. Üstelik gelen cebin adı, G7 olmayabilir!

LG G7, farklı isimle doğrulandı

LG'nin 2018 amiral gemisini beklerken LG G7'den yeni gelen bilgiler, fazla beklememize gerek kalmayacağını söylüyor.

LG, müzik grubu BTS ile yaptığı anlaşmaya yönelik basın duyurusunda yakında çıkaracağı bir amiral gemisinden bahsetti. Böylece ETNews'un Güney Kore'den gelen LG G7'nin Nisan'da tanıtılacağı ve Mayıs'ta satışa sunulacağı iddiaları da güç kazandı.

LG'nin basın bülteni, yeni telefon hakkında başka bir bilgi vermese de bu telefonun LG G7 olacağına inanılıyor. Bu arada, telefonun LG G7 adıyla tanıtılma olasılığı yüksek olsa da, cihazın "LG G7 ThinQ" gibi bir isimle gelebileceği de söyleniyor. Bu iddianın sahibi, sızıntılarının doğruluyla tanınan @evleaks olduğu için yok sayamıyoruz.

Bununla birlikte evleaks, LG'nin G serisini bu sene emekliye ayıracağını söylemiş, daha sonra edindiği bilgiler ışığında böyle olmayacağını açıklamıştı. ThinQ ibaresi LG tarafından daha önce MVC 2018'de, V30 ThinQ'da kullanılmıştı. Bu telefon, 2017'nin V30'unda küçük yenilikler yapıyordu.

Her zaman olduğu gibi dedikodulara dikkatle yaklaşmakta fayda var. LG'nin telefonunun adında gereksiz karakterlere yer vermemesini umduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Okuyucu Yorumları