LG, G6'da Daha Önce Denemediğini Deneyecek!

LG'nin bir sonraki amiral gemisi LG G6'nın tasarımıyla ilgili, beklenmedik bir iddia ortaya atıldı!

LG, G6'da denemediğini deneyecek!

LG G5'te karşımıza çıkan tuhaf görünümlü bir boyaya sahip metal yapı cihazın spesifik olarak ön plana çıkmasını sağlayamadı. Dolayısıyla LG'nin bir sonraki amiral gemisi modeli LG G6'da bu anlamda bir değişikliğe gitmesi bir sürpriz değil. Fakat yeni tasarımın neye benzeyeceğine dair şu ana kadar öne sürülenler ise bir dedikodudan öteye geçmiyor.

LG G6'ya dair ortaya atılan bazı söylentiler ise oldukça ilginç. Bunlardan en çok dikkat çekenlerden birisi de gazeteci David Ruddock'un cihazın Samsung'a benzer bir biçimde tamamen cam materyalden yapılma bir tasarım diline sahip olacağı iddiası. Samsung'un amiral gemisi modellerinde halen metal bir çerçeve kullanıyor olduğu gerçeği hatırlatılınca da Ruddock bu iddiasını şöyle düzeltti: "Tamamen cam materyalden bir gövde yerine LG G6'nın arka panelinde yüksek bir yansıtıcı özelliğe sahip metalik materyalden yararlanılacak."

Bütün bu iddialarda bir gerçeklik payı varsa LG G6'nın gerçekten de metal malzemeyle fakat cam benzeri bir yüzeyle geleceğini söyleyebiliriz. Diğer yandan daha önceki bazı söylentilerin ise G6'nın metal yerine sertleştirilmiş cam materyalden oluşan bir arka panele sahip olacağı yönünde olduğunu da hatırlatalım.

Ruddock'un iddiaları materyalle de sınırlı değil. Ona göre cihazın bataryası yine daha önceki söylentilerin aksine değiştirilebilir özellikte olmayacak. Ruddock ayrıca LG G6'nın beklendiği gibi bir 3.5 mm kulaklık girişiyle geleceğini belirtti.

Okuyucu Yorumları