LG İklimlendirme Ürünleri İle Evlerin Havası Taptaze

LG, iklimlendirme çözümleri ile, kullanıcıların evlerinin havalarını yönetmelerine, temiz, sağlıklı ve mükemmel derecede ısıtılmış ya da soğutulmuş eve kavuşmalarına yardımcı oluyor.

Evinizin havasını tazeleyin

LG PuriCare 360, bulunduğu ortama temiz ve taze hava sağlarken, LG UV ArtCool Klima, 4 aşamalı filtre sistemiyle her zamankinden daha temiz ve ferah hava sunuyor. Üstelik tüm bunlar, LG ThinQ uygulaması sayesinde evde değilken bile yapılabiliyor.

Temiz ve ferah havaya ulaşmak

Temiz ve ferah havaya ulaşmak

Toplu halde yaşanan her ortamın en büyük dertlerinden biri temiz ve ferah havaya ulaşmak. Yeterli şekilde havalanmayan evler, kalitesiz iç mekan havaları sunduğu sağlıksız ortamla hastalıklara ve salgınların yayılmasına davetiye çıkartıyor. Günümüzde büyük ya da küçük şehir fark etmeksizin yaşanan kirli hava, egzoz gazı, duman ve inşaat tozu nedeniyle pencereleri açıp evi temiz havayla doldurmak da ne yazık ki mümkün değil... Yapılan araştırmalar, gelişmişlik düzeyi yüksek ülkelerde toplumun her üç kişiden birinin astım hastası olduğunu gösteriyor. Türkiye'nin metropolü İstanbul'da ise, her 5 çocuktan biri astım hastası...

Tüketicilerinin ihtiyaçlarına ileri teknolojisi ile yanıt veren LG, iklimlendirme çözümleriyle, kullanıcılarına evlerinin havasını kendilerinin yönetme fırsatını veriyor. LG'nin üstün teknolojili klimaları ve yeni hava temizleme cihazı LG PuriCare ile tüketiciler temiz ve sağlıklı havaya kavuşmanın yanı sıra, evlerinin ısısını diledikleri şekilde ayarlayabiliyorlar.

Yeni Hava Temizleme Cihazı LG PuriCare

Yeni Hava Temizleme Cihazı LG PuriCare

LG PuriCare 360'ı diğer hava temizleyicilerden ayıran 360 derece dönme özelliğine, temiz havayı 7,5 metre ileri taşıyan CleanBooster özelliği de eklenince, 100 metrekarelik alanı dakikalar içerisinde arındıran bir havalandırma sağlanıyor. LG PuriCare'de bulunan aksiyel-santrifüj fanı ve v-başlıklı yönlendirme kanalı, geleneksel ürünlere göre yüzde 20 daha güçlü arındırma sağlıyor. CleanBooster ise, temiz havayı en uzak köşelere iletmek için yükseliyor ve dönerek çalışmaya başlıyor. Böylece temiz hava odanın her yerine ulaşıyor.

Benzersiz arıtma yöntemi

Benzersiz arıtma yöntemi

Solunan havanın kalitesi özellikle astım ve benzeri solunum yolu problemi olanlar için çok daha önemli. LG PuriCare 360, benzersiz arıtma yöntemi ve olağanüstü çoklu filtre sistemi ile daha saf ve temiz hava sağlamak için altı farklı tipte partikülü yakalıyor. True HEPA filtre sistemine sahip olan LG PuriCare 360, çok ince toz ve alerjenlerin de dahil olduğu 0,3 mikrona kadar olan partiküllerin yüzde 99,97'sini yakalayabiliyor. Bu aynı zamanda, evde patili bir dostla yaşan kullanıcılar için de büyük rahatlık sağlıyor. Ayrıca, kötü koku ve zararlı gazları da yok eden LG PruciCare 360 ile ev içerisindeki yemek, parfüm, temizlik nedeniyle kullanılan kimyasal maddelerin kokusu da dakikalar içerisinde ortadan kalkıyor. Tüm bu özellikleri ile LG PuriCare 360, astım ve alerji dostu olarak nitelendiriliyor.

LG UV Artcool Klima Şık Görüntü, Ferah Hava Sunuyor

LG UV Artcool Klima Şık Görüntü, Ferah Hava Sunuyor

LG UV Artcool Klima, tüketicilere sunduğu daha temiz ve daha ferah havayla nefes almayı kolaylaştırıyor, kullanıcılara serin bir orman havası sunuyor. Çarpıcı tasarımlarıyla tüm mekanlara uyum sağlayan LG UV Artcool, 4 aşamalı filtre sistemiyle her zamankinden daha temiz ve ferah hava sunuyor. LG UV Artcool'un UV Nano teknolojisiyle filtreye ulaşan bakteri ve küfleri yakalayabiliyor. UVNano özelliği fanı daha temiz ve hijyenik hava sağlıyor. Iyonizer özelliği ise, zararlı partikülleri yüksek oranda filtreliyor ve kokuları da gideriyor.

Uzaktan kontrol

LG PuriCare ve UV Artcool, LG ThinQ uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebiliyor. Kullanıcılar, evde olmadıkları sırada bile evlerinin havasını diledikleri gibi temizleyebiliyor, diledikleri serinliğe ya da sıcaklığa getirebiliyorlar. Üstelik, ThinQ uygulaması üzerinden enerji tüketim durumunu bile izleyebiliyorlar.