Lumia 940, Continuum'lu ilk cep olabilir!

Hız testlerinde ortaya çıkan bu Lumia, Microsoft'un beklenen amiral gemisi olabilir!

Lumia 940 bu mu?

Microsoft'un bir süredir herhangi bir amiral gemisi üretmediğini biliyoruz. Ancak GFXbench veritabanında keşfedilen yeni bir cihaz, çok fazla beklemeyeceğimizi gösteriyor.

Yukarıdaki ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi hız testi sonuçlarında ortaya çıkan cihaz, altı çekirdekli bir işlemciye sahip - bu işlemcinin Snapdragon 808 olduğunu tahmin ediyoruz. 32GB depolama alanıyla geldiği anlaşılan cihaz, muhtemelen 3GB RAM'e sahip (GFXbench, boş depolama ve RAM alanını gösteriyor).

Telefonun kamera çözünürlüğünün 20MP olduğu söyleniyor. Testte 17MP görünmesinin nedeniyse NokiaPowerUser'a göre çözünürlüğün 4:3 oranına ait olması. Siteye göre telefonun ekran çözünürlüğü 2560 x 1440 piksel.

Üst seviye özelliklere sahip olduğuna bakarsak, telefonun Lumia 940 olarak adlandırılmasını bekleyebiliriz. Elbette Microsoft'un "Lumia 940" yerine farklı bir isim kullanması mümkün.

Windows 10 Mobile'ın en önemli özelliklerinden biri olan Continuum'un piyasadaki cepler tarafından desteklenmediğini Microsoft'tan öğrenmiştik. Sızıntıda herhangi bir ipucu olmasa da bu cihazın, Continuum'u kullanacak ilk telefon olma ihtimali var. Microsoft'un yeni bir amiral gemisini Windows 10 yerine Windows Phone 8.1'le piyasaya sürmesinin, saçma olacağını düşünüyoruz.

Okuyucu Yorumları