Lumia Denim önce bu telefonlara gelecek!

Lumia'nın yeni güncellemesi Denim'in ilk olarak hangi telefonlara geleceği belli oldu!

Lumia Denim onlara geliyor!

Lumia'lı ceplerin Cyan güncellemesi ardından almayı beklediği Denim güncellemesi sonunda kullanıcılarla buluşuyor. IFA Fuarı'nda duyurulan Denim güncellemesi ilk olarak şu an ülkemizde de satışta olan Lumia 930 ile Lumia 1520'ye gelecek. Ayrıca kısa bir süre önce tanıtılan Lumia 830 ise Denim güncellemesi yüklü olarak kullanıcılara sunulacak.

Lumia kullanıcıları Denim güncellemesi için daha fazla beklemeyecekler. NokiaPowerUser'ın haberine göre güncelleme paketi bu ay içinde, bugünlerde indirilmeye sunulacak. İlk etapta 930, 1520 ve 830'a sunulacak olan Denim güncellemesi, yaklaşık iki ay içinde diğer tüm Lumia ceplere ulaşacak. Peki, Denim güncellemesi ile gelen yenilikler neler olacak, şimdi kısaca bunlara değinelim...

Denim'le kamera "sınıf" atlayacak

Denim güncellemesi ile birlikte Nokia Camera uygulaması isim değiştiriyor ve Lumia Camera adını alıyor. Yalnızca isim değil, arkaplanda daha pek çok değişiklik yaşayacak olan kamera, artık daha iyi bir deneyim sunacak. Kamera eskisine nazaran daha hızlı çalışacak.

Kamera butonuna uzun süre basıldığında 4K kalitesinde video kaydı açılacak ve 24 FPS'de kayıt yapacak. Video modunda kaydedilen her çerçeve 8.3 megapiksel boyutunda olacak, böylece video içinden istediğiniz sahneyi yüksek kalitede fotoğraf olarak alabileceksiniz. Kameraya gelen yenilikler arasında oto HDR ve dinamik flaş da bulunuyor.

Okuyucu Yorumları