Netflix, Jupiter'in Mirası dizisinden ilk fragmanı paylaştı!

Geçtiğimiz günlerde ilk kareleri paylaşılan yeni Netflix dizisi Jüpiter'in Mirası'ndan ilk fragman yayınlandı. Jüpiter'in Mirası dizisinin konusuna ve fragmanına yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Jupiter'in Mirası ilk fragman

Netflix'in heyecanla beklenen yeni destansı süper kahraman dizisinden ilk fragman paylaşıldı. 7 Mayıs'ta tüm dünya ile aynı anda Netflix'te yayınlanacak olan Jüpiter'in Mirası dizisinde süper kahramanlar yer alıyor.

Jüpiter'in Mirası Dizisinden İlk Fragman

Jüpiter'in Mirası Dizisi Konusu

miras

Frank Quitely'in özel çekimlerinden hayata geçen dizinin konusu şu şekilde;

Neredeyse yüzyıldır insanlığın güvenliğini sağlamalarının ardından dünyanın birinci nesil süper kahramanları, artık miraslarını devralmaları için çocuklarına güvenmektedir. Ancak değerlerini kanıtlamaya istekli olan genç süper kahramanlar, ebeveynlerinin efsanevi itibarlarına yakışır şekilde davranmakta ve kişisel standartlarını buna göre belirlemekte zorlanır.

Yürütücü Yapımcılar: Mark Millar, Frank Quitely, Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott, Steven S. DeKnight, James Middleton, ve Sang Kyu Kim

Diziden ilk görsellere "Netflix'in yeni dizisi Jupiter'in Mirası! İşte diziden ilk görüntüler" yazımızdan ulaşabilirsiniz.

jüpiterin mirası

jüpiterin mirası

jüpiterin mirası

Okuyucu Yorumları