Netflix, Stranger Things 4. sezonun açılışına yeni bir içerik uyarısı ekledi...

Netflix, kısa süre önce ABD'de yaşanan okul saldırısı sonrasında Stranger Things 4. sezonunun ilk bölümüne işte bu içerik uyarısını ekledi...

Netflix, Stranger Things 4'ün ilk bölümüne işte bu uyarıyı ekledi...

Hafta içinde yaşanan, 19 çocuk ve iki yetişkinin hayatına mal olan trajik Uvalde Texas okul saldırısının ardından Netflix, dün yayına giren Stranger Things 4'ün açılışına yeni bir içerik uyarısı ekledi.

Uyarı yalnızca ABD'li izleyiciler için geçerli; yani ülkemizde Starnger Things 4 izlerken bizler bu uyarıyı görmüyoruz. Uyarı şöyle diyor: "Stranger Things'in bu sezonunu bir yıl önce çektik. Ancak Teksas'ta bir okulda son zamanlarda yaşanan trajik çekim göz önüne alındığında, izleyiciler 1. bölümün açılış sahnesini üzücü bulabilirler. Bu tarif edilemez şiddet nedeniyle derinden üzgünüz ve sevdiklerinin yasını tutan her ailenin acılarını paylaşıyoruz."

Netflix'in bahsettiği sahneler büyük olasılıkla izleyicileri dizinin yayınlanmasından önce YouTube'da yayınlanan açılıştaki sekiz dakikalık kısım hakkında uyarıyor. Söz konusu olay, bu sekiz dakikanın sonlarına doğru gerçekleşiyor ve ana karakter Eleven'ın bir laboratuvarda çocuklar da dahil olmak üzere herkesi öldürmek için telekinetik güçlerini kullandığı görünen bir olayın sonrasını anlatıyor.

Stranger Things'in 4. sezonunun ilk yedi bölümü, dün Netflix üzerinde yayınlandı...