Nokia 9, Etkileyici Bir Kamerayla Sızdı!

Nokia 9, müthiş bir kamerayla ve neredeyse her teknik detayıyla internete sızdı!

Nokia 9'dan detaylı sızıntı!

Bugüne kadar Nokia'nın tek amiral gemisinin Nokia 8 Sirocco olduğunu sanıyorduk. Ancak bugün yaşanan sızıntıyla Nokia 9'la ilgili dedikoduların hayali olmadığı anlaşıldı.

Nokia 9, Etkileyici Bir Kamerayla Sızdı!

İlk olarak Slashleaks'te görünen büyük sızıntı, bir çizimle birlikte telefonun tüm detaylarından bahsediyor.

Tüm Özellikleri Sızdı

Sızan görüntüye göre Nokia 9, 6,01 inç'lik 18:9 oranlı AMOLED ekranla geliyor. Seramik arka yüzeye sahip olduğu söylenen telefonun kamerasının etrafı, 18 ayar altınla çevrelenmiş. Sızan belge, Nokia 9'un üç kameralı bir sisteme sahip olduğunu söylüyor. Cihaz, daha önce Nokia 808 PureView'da gördüğümüz 41 megapiksellik sensörü ve LED flaşı taşıyor.

Cihazın arka yüzünde 20 megapiksellik bir telefoto lens ve 9,7 megapiksellik bir monokrom sensör de bulunuyor. Diğer Nokia telefonlarda olduğu gibi bu lens de Zeiss optiklerini kullanıyor. Ön yüzde ise selfie'ler için f/1,8 diyafram değerine sahip 21 megapiksellik bir sensör var. Son olarak telefonun hızlı şarj destekli 3.900mAh kapasiteli büyük bir pile sahip olacağını görüyoruz.

HMD Global'in Google ile ilişkisini bildiğimizden bu telefonun Android One programına dahil edilmesi şaşırtıcı olmayacak.

Tüm bu bilgiler doğruysa, Nokia'nın yeni amiral gemisi kamera açısından çok güçlü bir telefon olacak. Huawei'nin üç kameralı telefonu geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Nokia, yeni kameralarıyla çıtayı daha da yükseğe taşıyabilir.

Okuyucu Yorumları