OnePlus 6T McLaren Edition, 10GB İle Geldi!

OnePlus'ın özel 6T McLaren Edition modeli, güçlü donanımı ve etkileyici tasarımı ile birlikte resmi olarak tanıtıldı!

McLaren Edition, 10GB ile geldi

OnePlus'ın, son amiral gemisi telefonu 6T'nin özel bir sürümü üzerinde çalıştığı biliniyordu. Otomobil üreticisi McLaren ile birlikte geliştirilen telefon, dün resmi olarak tanıtıldı. OnePlus 6T MacLaren Edition ismi ile sunulan telefon, aslında güçlendirilmiş bir 6T modeli.

OnePlus 6T McLaren Edition, 10GB İle Geldi!
Engadget

6T'nin 6 ve 8GB'lık modelleri bulunuyor. Ancak OnePlus, 6T McLaren Edition'da tam 10GB RAM'e yer vermiş. Tabii ki işlemci olarak Snapdragon 845 tercih edilmiş. Bu ikilinin bir araya geldiğinde oldukça yüksek bir performans sunacağı kesin. Dahili depolama alanı ise 256GB.

OnePlus'ın WarpCharge 30 şarj standardı, telefonu normal kullanımda bir gün çalıştırabilecek enerjiye sadece 20 dakikada ulaştırabiliyor.

Arka yüzünde 16 megapiksellik çift kamera barındıran OnePlus 6T McLaren Edition'ın ön yüzünde de yine 16 megapiksellik bir kameraya yer verilmiş.

AMOLED ekran 6.4 inç büyüklüğünde; sunduğu çözünürlük ise 1.080 x 2.340. Telefonun tasarımı, McLaren çizgisini yansıtıyor. Arka yüzün alt kısmında McLaren logosu hemen dikkat çekiyor. Karbon fiber benzeri bir desen de, telefonun bir otomobil üreticisinin imzasını taşıdığını hatırlatıyor.

Bazı Avrupa ülkeleri ve Kuzey Amerika'da satışa sunulacak olan telefonun fiyatı, 699 dolar veya 699 Euro olarak belirlenmiş.

Okuyucu Yorumları