OPPO A Serisi'nde İndirim Fırsatları Başladı

OPPO'nun 5000mAh uzun ömürlü pili ve 50MP çözünürlüklü ana kameraya sahip üçlü kamera düzeneği ile birlikte gelen A55 ve 5000mAh uzun ömürlü pil, HD+ Göz Koruyucu Ekran ve Yapay Zeka Üçlü Kameraya sahip OPPO A16 akıllı telefon modelleri indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

OPPO A Serisi'nde indirim fırsatları başladı

OPPO'nun 5000mAh uzun ömürlü pili ve 50MP çözünürlüklü ana kameraya sahip üçlü kamera düzeneği ile birlikte gelen A55 ve 5000mAh uzun ömürlü pil, HD+ Göz Koruyucu Ekran ve Yapay Zeka Üçlü Kameraya sahip OPPO A16 akıllı telefon modellerini Vodafone mağazalarında indirimli fiyatlar üzerinden tüketiciyle buluşturuyor. 31 Mayıs'a kadar devam edecek kampanya kapsamında tüketiciler taksitli ödemeyi seçtiklerinde her iki ürüne de indirimli fiyatlar üzerinden sahip olabiliyorlar. OPPO A55 modeli kampanya bitimine kadar 12 aylık taksitli ödeme planında aylık 469 TL yerine 449 TL üzerinden tüketiciyle buluşuyor. OPPO A16 modeli ise yine 12 aylık taksitli ödeme planında aylık 435 TL yerine 389 TL üzerinden satışa sunuluyor.

Şık tasarım düşkünlerine

Şık bir tasarıma sahip OPPO A55, Gökkuşağı Mavisi ve Işıltılı Siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle geliyor. Gökkuşağı Mavisi, mavi degradeden gümüşe doğru değişen turkuaz benzeri yeni bir temel renk olarak kendini gösterirken gece gökyüzündeki yıldızlar gibi parıldayan üçgen kristalleriyle OPPO Glow Design özelliğine sahip Işıltılı Siyah rengi de dikkatleri üzerine çekiyor. OPPO A55, 50MP yapay zeka kamerası, 2MP bokeh kamera ve 2MP makro kamera olmak üzere üçlü kamera düzeneğiyle geliyor. Öndeki 16MP selfie kamerası, Yapay Zeka Güzelleştirme Modu sayesinde doğal güzellikte selfie'lerin çekilmesine imkan sunuyor. OPPO A55'in 5000mAh uzun ömürlü pili sayesinde kullanıcılar, 29,79 saat telefon görüşmesi yapma ve 24,40 saat kesintisiz müzik dinleme imkânı elde edebiliyor. 18W Hızlı Şarj özelliği, OPPO A55'in pili bitmeye yakınken, yalnızca 30 dakikada %33 oranında şarj edebilen hızlı şarj imkanı sunuyor.

Günlük ihtiyaçlarından ödün vermeyenlere

OPPO A16, günlük ihtiyaçlarından ödün vermeyen ve şık tasarıma düşkün akıllı telefon kullanıcıları için dikkatleri üzerine çekiyor. OPPO A16, uzun süreli kullanım için üretildiğinden 6,52 inç Göz Koruyucu Ekran ile birlikte geliyor. OPPO A16'nın yeteneklerinin başında, en iyi anlarınızı olduğu gibi yakalamak için geliştirilmiş zengin kamera özellikleri yer alıyor. Üçlü kamera düzeninin dikey olarak tasarlandığı OPPO A16, gün boyunca çekeceğiniz en iyi fotoğraflar için 13 MP ana kamera, 2 MP derinlik ve 2 MP makro kameraya sahip. 8MP çözünürlüklü ön kamerası ise gününüzü aydınlatan net selfie'ler çekmenizi sağlarken hem ön hem de arka kameralarda bulunan Yapay Zeka Güzelleştirme özelliği, cilt tonlarını ayarlayarak karedeki herkesi tek tek güzelleştiriyor. Uzun ömürlü pili ise, OPPO A16'yı güven veren bir akıllı telefon yapıyor. OPPO A16'nın 5000 mAh pili, %100 doluluk ile 34 saat arama veya 21,02 saat YouTube video oynatma süresi sunuyor.