Paylaşılan Bu Fotoğraf LG G7 ThinQ ile Çekildi!

LG G7 ThinQ henüz tanıtılmadı, ancak çektiği fotoğraflar gün yüzüne çıkmaya başladı bile. İşte bu fotoğraf G7 ThinQ ile çekildi.

Bu fotoğraf G7 ThinQ ile çekildi!

LG G7 ThinQ ile ilgili sızıntılar tam gaz devam ediyor. Uzun zamandır telefonun ekranının nasıl olacağı, üzerinde bir çentik bulundurup bulundurmayacağı tartışılıyordu ancak bunların hemen hepsi artık netlik kazandı. Zira geçtiğimiz günlerde G7 ThinQ'nun olduğu iddia edilen görüntüler de Evan Blass tarafından sızdırılmıştı hatırlarsanız. Öte yandan G7 ThinQ ile ilgili bildiklerimiz arasında, telefonun sol kenarında Google Asistan'a özel bir tuş bulunacağını da biliyoruz. Artık telefona ilişkin çok az detay sır perdesi arasında saklanıyor. Fakat sızıntılar durmuyor, bitmiyor; gelmeye devam ediyor. Bu kez ise, yine telefona ilişkin ancak bu defa fiziksel özelliklerinden değil, "ürettiği" bir sızıntı var.

Bu fotoğraf LG G7 ThinQ ile çekilmiş olabilir. Evet, sızıntının kaynağı yine sağlam. Fotoğraf Roland Quandt tarafından paylaşılmış ve iddiası, bu fotoğrafın G7 ThinQ ile çekildiği yönünde.

Yalnızca fotoğrafı değil, fotoğrafın pozlama detaylarını da paylaşan Roland Quandt, bu kareyi f/.16 diyafram ve ISO 50 seviyesinde çekmiş. Fotoğrafın orijinal çözünürlüğü 16.3 MP ile 4656x3492 piksel, boyutu ise 5.3 MB.

Roland, paylaşımında yine fotoğrafı yüklediği servisin orijinal kalitesinden kesintilerde bulunduğunu da belirtiyor. Yani diyebiliriz ki G7 ThinQ bundan daha iyi fotoğraflar çekebilecek.

LG G7 ThinQ ne zaman gelecek?

LG'nin yeni amirali G7 ThinQ için artık geri sayım başlamış durumda. 2 Mayıs tarihinde duyurulacak olan G7 ThinQ, ülkemize ne zaman gelecek şimdilik belli değil. Ancak çok sürmeyeceğini düşünüyoruz.

G7 ThinQ'nin özelliklerini daha önceleri çokça dile getirdik. 6.1 inç büyüklüğünde bir ekranının olacağı düşünülen G7 ThinQ, HDR10 uyumlu bu ekranıyla oldukça ilgi görecek gibi. Öte yandan telefonda güçlü hoparlörlerin bulunacak olması da, multimedya kullanımı için iyi haber. Snapdragon 845 işlemci, 6 GB RAM ve çift 16 MP kamera dizilime sahip olacağını sandığımız G7 ThinQ, bu özellikleriyle piyasada büyük fark yaratmayacak olsa da, bakalım başka ne gibi avantajlar sunacak.

Okuyucu Yorumları