PlayStation 4 Days of Play İndirim Kampanyası Başladı

Days of Play kampanyası boyunca bu yıl da birbirinden güzel PlayStation 4 oyunları indirim ve hediye seçeneğiyle 3-17 Haziran tarihleri arasında oyuncularla buluşacak.

Days of Play indirimi başladı!

Sony Interactive Entertainment'ın (SIE) geleneksel hale gelen Days of Play kampanyası, bu yıl da Haziran ayının ilk günlerinde oyuncularla buluşuyor. 3-17 Haziran 2020 tarihleri arasında Days of Play kampanyası boyunca birçok oyun, indirimli fiyatıyla mağazalarda satışa sunulacak.

15 günlük Days of Play kampanyası süresince en popüler PlayStation 4 oyunları indirimli fiyatları ve özel kampanyalarıyla öne çıkıyor. Ünlü oyun yönetmeni Hideo Kojima'nın PlayStation® 4'e özel olarak çıkan ve eleştirmenlerden yüksek puanlar alan son oyunu Death Stranding 149 TL'den, bu yıl piyasaya çıkan Nioh 2 249 TL'den, ve yine geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan Predator: Hunting Grounds oyunu 149 TL'den satışa sunulacak.

Days of Play kapsamında 3-17 Haziran tarihleri arasında 189 TL fiyatıyla MediEvil ya da Concrete Genie oyunlarından birini alana, bir diğeri hediye edilecek.

Days of Play kampanyası kapsamında sunulan oyun fırsatları:

Oyun Adı

Kampanya Fiyatı

Death Stranding

149 TL

Days Gone

149 TL

Marvel's Spider-Man GOTY

189 TL

Nioh 2

249 TL

Predator: Hunting Grounds

149 TL

PlayerUnknown's Battlegrounds

99 TL

Okuyucu Yorumları