realme, yeni akıllı telefonu Note 50'yi tanıttı: İşte özellikleri

Çinli akıllı telefon markası realme, yeni akıllı telefonu Note 50 hakkında bazı teknik bilgileri ve tasarım detaylarını açıkladı. İşte açıklanan detaylar...

realme, yeni akıllı telefonu Note 50'yi tanıttı: İşte özellikleri

Çinli akıllı telefon markası realme, yeni modeli Note 50'yi resmi olarak duyurdu.

Dayanıklılığıyla öne çıkan Note 50, toza ve suya karşı koruma için IP54 korumasıyla geliyor. Şirketin belirttiğine göre, ekran yüksek kaliteli camdan oluşuyor ve telefonun iç die-cast alüminyum gövdesi kazalara karşı koruma sağlıyor.

5000mAh'lik bir pil kapasitesi sunan Note 50'nin 1200 şarj döngüsünden sonra pil kapasitesinin yüzde 80'den fazlasını koruduğu iddia ediliyor. İşlemci tarafında ise telefon, gücünü UNISOC T612 işlemcisinden alıyor. realme RAM ve ROM seçenekleri hakkında bir açıklama yapmasa da yüksek olduğunu belirtiyor.

realme Note 50, 2 tonlu arka kapak tasarımına sahip olacak. Fotoğraflarda görüldüğü üzere ekran büyük gözüküyor ancak kaç inç olduğu belirtilmiyor. Ek olarak şirket, ekranın yüksek yenileme hızına ve geniş bir renk gamına sahip olacağını aktarıyor.

Son olarak Mini Kapsül'ün yeniden tasarlandığı belirtilmiş durumda. Buna göre önemli bilgilerin artık daha belirgin gösterileceği söyleniyor.